Alla SpeltipsBettingpanelenDjurgårdenFotboll

SPELTIPS Djurgården – Piteå; Vi hittar spelet till 2 gånger pengarna!

Piteå kan dra ifrån i serieledning vid vinst! Djurgården är i form.

Att spela på damfotboll kan vara väldigt vanskligt, inte för att det är något fel på denna fotboll, men det finns så mycket som spelar in i dessa matcher. Nu tar Djurgården mot serieledande Piteå som reste ner redan igår för match. Då Göteborg överraskande förlorade mot Hammarby i helgen så har nu Piteå chansen att verkligen dra ifrån i tätstriden.  Det kommer bli en svår match för bortalaget, men vi spelar Piteå 2:a till fantastiska oddset 2,00. Högsta oddsen hittar vi hos bet365

Spelanalys Djurgården;

Under året har Djurgården legat i de undre regionerna, mest för att slåss för sin överlevnad för att få stanna kvar i damallsvenskan. Detta har man gjort bra, om man tittar på de förutsättningar som finns i klubben och med spelarmaterialet så ska man ligga på den undre halvan. Kontraktet är långt ifrån säkrat och varje match är en måste match. En förlust idag skulle innebära att man ramlar ner under strecket om Vittsjö vinner sin match mot ett sämre Limhamn / Bunkeflo. Med mediokra 23 gjorda mål kan det bli svårt att undgå att åka ur. Det ska också påpekas att de inte släpper in speciellt många mål bakåt och detta kan bli deras räddning. Med fem omgångar kvar är alla matcher livsviktiga för laget, nu kommer svåraste motståndet på besök genom serieledarna Piteå. Ser man till detta så ska de givetvis inte ta poäng, men igår skrällde Hammarby genom att vinna mot serietvåan Göteborg så inget är omöjligt. Djurgården har tre segrar på de senaste fyra matcherna. Under sommaruppehållet fick laget bl.a. in Julia Spetsmark som hittills gjort fyra mål på sex matcher.

 

Spelanalys Piteå;

Fem omgångar återstår av årets damallsvenska och för serieledande Piteå IF DFF är det bortamatch mot Djurgården som gäller nu på söndag. Piteå kommer från en fin insats hemma mot Eskilstuna förra helgen, då man vann med 2-0. Under veckan har man även vunnit en match i Svenska Cupen borta mot div.1-laget Infjärden med klara 10-0. Nu är det en tuffare uppgift som väntar. Piteå har de fyra senaste åren varit ett topplag men aldrig nosat på guldet. I år har man möjligheten att gå hela vägen.

Innan sommaruppehållet hade Piteå serieledningen, efter uppehållet gjorde man två riktigt dåliga matcher och det är först efter förra omgången man återtaget serieledningen. Givetvis är man bäst hemma, men i sådan här viktig match måste man kunna ta tre poäng.

-Det känns otroligt inspirerande att spela sådana här matcher, när vi är med och utmanar i medaljstriden med fem omgångar kvar. Det kommer bli en tuff match på Stadion, vi möter ett Djurgården med topp form som fått in några nya spelare i sommar, dessutom har de fått tillbaka några spelare från skador. Det gäller att vi gör riktigt bra prestationer framöver. Säger Piteås tränare Stellan Carlsson.

Lagen har spelat två matcher mot varann i år. I Svenska Cupen i våras blev det oavgjort 1-1 och i början av seriespelet så vann Piteå hemma med 2-0.

Värde analys;

 • Piteå har allt i egna händer, vid vinst idag drar man ifrån i serieledning.
 • Piteå är det absolut bästa laget av de två.
 • Piteå har gjort 29 mål vilket inte är mycket om man jämför med Rosengårds 42 mål, men har bara släppt in 19 mål på 17 matcher.
 • Piteå måste vinna för att ge Göteborg och Rosengård möjligheten att komma ikapp.
 • Piteå kom till Stockholm redan under gårdagen för att få bästa förutsättningar inför match.
 • Djurgården har vunnit 3 av sina fem senaste matcher.
 • Djurgården spelar på naturgräs vilket kommer gynna Stockholms laget.
 • Djurgården krigar om att inte ramla ur, alla matcher är viktiga, men Piteå har det bättre laget.

Spelförslag; Djurgården DFF – Piteå DFF

 • Matchstart: 15,00
 • Arena: Stockholm Stadium
 • Spel: 2:a
 • Odds: 2,00 gånger pengarna
 • Spelbolag: bet365

Glöm inte ta del av bet365 fantastiska kampanj genom att klicka nedan.

Gå till kampanj

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *