fbpx
Connect with us

Spelanalys; Trenden håller i sig, allt rätt på odds spel sen i onsdags.

Publicerad

on

En vinnarskalle vill alltid vinna!

Sedan starten i onsdags har undertecknad satt in alla rekade spelen under denna sida, det har varit ett snitt odds på 1,99, när vi slår ut det.

De flesta spelen har känts riktigt bra på förhand, men som ni alla vet ska en fotbollsmatch spelas över 90 minuter, dessutom med några minuters tillägg blir det alltid lite extra spännande när matchen står och väger, då kan ju allting hända.

Strategin har varit två singlar som alltid spelas, dessa två bildar sedan en dubbel, totalt elva spel har undertecknat analyserat och skrivit om sedan starten under onsdagen. Snitt oddset på 1,99 är absolut ok, men givetvis letar vi efter högre odds, dock det viktigaste är att vinna.

Nu har analyserna fungerat, att vara inne i ett stim är ju det vi alla spelare letar efter, tyvärr börjar vi då ofta sväva ut och ta med den där extra matchen som höjer upp vårt odds ytterligare. Kan man som spelare hålla den nivån som man just är inne i kan det ta lång tid innan man faller ur stimmet och får börja om igen.

Att vara spelare på heltid är få förunnat, men att tjäna pengar på spelandet finns det oändliga möjligheter till. Med dagens otroliga utbud av spel handlar allt om disciplin, tiden att analysera och hitta rätt matcher. Att hitta matcher som fungerar i bruset av det enorma utbud som finns under helgerna är inte lätt, man dras ofta med i matcher ”som ser bra ut” eller ”känns bra”.

Det är just detta denna sida hjälper er med, när ni inte har tid eller möjlighet att göra jobbet så finns vi här för er. Vi lägger ner tiden som behövs och som krävs för att hitta de bästa spelet just för dagen. Vi kan aldrig garantera att allting går rätt, men vi gör jobbet grundligt och med det finns det förutsättningar att spelen går in. Alla spel som vi analyserar och lägger ut spelar vi givetvis själv på.

Idag hittar vi två singlar och en dubbel som tidigare, analyserna och spelmotiv kommer att ligga på sidan innan det är dags för avspark.

Lycka till!

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen