fbpx
Connect with us

Allt inför den stora VM-finalen mellan Tre Kronor och Schweiz

Publicerad

on

Vi är framme vid den sista speldagen av VM-turneringen i Danmark. För andra året i rad kommer vi att få bevittna en fantastisk VM-final tillsammans med Tre Kronor – som tar emot skrällaget Schweiz i Royal Arena i Köpenhamn.

Söndagens VM-final mellan Tre Kronor och Schweiz blir en direkt repris av VM-finalen i Stockholm år 2013. Den gången var det Sverige som drog det längsta strået och vann med 5–1, efter att bland annat Henrik Sedin noterats för två av målen.

Unibet: Tre Kronor vinner matchen – 1.48 gånger pengarna

Tre Kronor har gått obesegrade genom hela mästerskapet och visat prov på en fantastisk form. I semifinalen visade även målvakten Anders Nilsson att han är en oerhört bra målvakt – då han motade alla USAs otroliga 41 skott. En faktor som kan bli väldigt avgörande i en VM-final.

Schweiz har aldrig tagit något VM-guld under historien. Utöver silvermedaljen från 2013 har de också en silvermedalj från 1935 – ett facit som inte skrämmer på förhand. Under turneringens gång har dock Schweiz gått från klarhet till klarhet och kunde först chockartat slå ut Finland i kvartsfinalen för att sedemera besegra Kanada i den andra semifinalen.

I den schweiziska truppen finns sex NHL-spelare, bland dessa hittar vi bland annat Kevin Fiala och Roman Josi – som till vardags spelar med Filip Forsberg, Viktor Arvidsson och Mattias Ekholm i Nashville.

Unibet: Inför VM-finalen – få upp till 500% i välkomstbonus

De svenska fansen har fullständigt tagit över hela Köpenhamn och stödet från läktarna har gett en väldigt positiv energi till de svenska spelarna. Detroit Red Wings Gustav Nyquist har sin familj på plats – och för honom handlar det om att ta vara på stunden i en VM-final.

”Det känns som hemmaplan verkligen. Att stå där efter en vinst och lyssna på nationalsången är väldigt speciellt såklart. Det är inte många gånger i livet. Man ska ta vara på chansen och njuta”, säger Nyquist.

Nu återstår alltså bara frågan om Schweiz orkar med att skrälla en tredje gång i dagens match. För svensk del hoppas vi självklart på att det berömda uttrycket ”tredje gången gillt” kanske får ge vika under denna fantastiska VM-final. Ni ser den som vanligt på TV3 och Viaplay med start klockan 20.15.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri insättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen