fbpx
Connect with us

Här är kungens hälsning till OS-guldmedaljören Stina Nilsson

Publicerad

on

Stina Nilsson är namnet på allas läppar idag – med all rätt. Den nyblivne OS-guldmedaljören har hyllats från världens alla hörn och nu stämmer även kungafamiljen in i hyllningssången. 

Efter en total dominans redan under sprintkvalet, följde Stina Nilsson upp med att fullständigt köra över sina motståndare under OS-finalen. Segermarginalen skrevs till hela tre sekunder. I finalen ställdes Nilsson mot den norska stjärnan Maiken Caspersen Falla och efter en fantastisk stark avslutning, såg Stina Nilsson till att ta hem OS-guldet – sitt allra första i karriären.

Nu har även Kung Carl Gustaf och Drottning Silvia skickat sina hälsningar till vår nya skidstjärna:

”Grattis till segern! Du gjorde det vi alla hoppats på. Fantastisk prestation. Njut av guldet”, skriver Kungahuset på Instagram.

Guldet betyder att Stina Nilsson blev historisk. OS-guldet var nämligen den första svenska dammedaljen i sprint på ett olympiskt spel någonsin. Totalt har Sverige redan tagit tre medaljer under mästerskapet, 2 guld och ett silver, något som även glädjer det svenska kungahuset.

”Det är väldigt roligt för Sverige med de här tre första medaljerna. Kungen har uttryckt att han hoppas att det blir fler medaljer när han väl är på plats”, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen.

 

Betfair boostar oddsen

Missa inte chansen att kamma hem guld när våra svenska hjältar gör detsamma. Spelbolaget Betfair har nu gått ut med att de boostat oddsen på flera av de svenska deltagarna och det ser ut som följande:

Dessutom får du 100% i insättningsbonus upp till 1000kr när du blir nykund hos Betfair!

Såhär gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Sätt in upp till 1000kr för att ta del av deras 100% bonus
  • Håll tummarna för fler Svenska OS-medaljer!

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen