fbpx
Connect with us

Se hit alla hockeyfans – Tre Kronors superodds mot Norge

Publicerad

on

OS-hockeyn är äntligen här och Tre Kronor startar turneringen i en derbymatch mot grannlandet Norge. En match som bara ska vinnas – utan undantag.

Då flödet av våra svenska spelare i NHL är strypt inför turneringen, består den svenska truppen av mestadels spelare från SHL, KHL och den schweiziska ligan. Trots detta får Sverige ses som småfavoriter till att ta hem gruppen – och även för att gå långt i turneringen.

Vid ett avancemang från gruppen kommer kvartsfinalerna kommer att spelas mellan 20–21 februari, semifinalerna 23 februari och OS-finalen spelas 24 februari med start 05.10. Så vid en lyckosam turnering är det bara att vara uppe med tuppen.

Tillsammans med Betfair har vi även lyckats plocka fram det otroliga oddset på hela 6.00 gånger pengarna på att Tre Kronor vinner sin första match mot Norge – något som måste anses vara galet spelvärt.

Betfair boostar oddsen

Spelbolaget Betfair har alltså, i sammarbete med Sportpanelen, höjt oddset på en vinst för Tre Kronor – till otroliga oddset 6.00 gånger pengarna:

Såhär gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto idag med kampanjkoden ZSAM18 och placera ett spel på att Sverige vinner.
  • Heja fram Tre Kronor mot lillebror Norge!

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen