ChelseaFotbollKrönikaLiverpoolPremier League

Liverpool News; Maurizio Sarri säger att Liverpool är “redo” för att vinna Premier League

Chelsea,chefen Maurizio Sarri anser att tiden är rätt för Liverpool att vinna Premier League-titeln och lovordar Jurgen Klopp i processen

Inför matchen på lördag mellan Chelsea – Liverpool , går Chelsea tränaren Sarri ut och säger att han tror att Liverpool kommer kunna vinna ligan i år.

Man City är fortfarande de klara favoriterna för att lyfta trofén i maj, men fler och fler ser att Liverpool kan utmana fast det är tidigt på säsongen. Det var längesedan klubben var så förbereda som de är  inför denna säsong.

Sarri säger på sin presskonferens inför Liverpools besök på lördagen att det inte finns någon anledning till att Merseysiders inte kan gå hela vägen och kallade Klopp en av världens bästa tränare:

“Det kommer att bli en mycket svår match eftersom de är ett topp lag som har många olika nivåer i sitt spel.

“De har jobbat med samma tränare i fyra år och jag tror att de är redo att vinna Premier League. Det är väldigt konstigt att Liverpool inte har vunnit titeln sedan 1990 men det viktiga är att  nu är de redo.

LIVERPOOL, ENGLAND - Wednesday, September 26, 2018: Liverpool's manager Jürgen Klopp reacts during the Football League Cup 3rd Round match between Liverpool FC and Chelsea FC at Anfield. (Pic by David Rawcliffe/Propaganda)

“Han (Klopp) är en av de bästa tränare i världen för tillfället – han har arbetat mycket bra med sina spelare denna säsong. Jag har aldrig sett Liverpool så bra som de är nu. Min respekt för Klopp som tränare och person är 100 % Även om vi är antagonister så är det med stor respekt jag ser vad Liverpool håller på att åstadkomma. Nu är det långt kvar , men starten för Liverpool har varit fantastisk. Man ska inte glömma att redan förra året gick man till CL final.

“Som jag sa, nu tror jag att de är redo att vinna Premier League och kanske Champions League , vilket som de är redo att vinna något viktigt i år..”

 

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *