fbpx
Connect with us

Uppgifter: PSG ska värva N’Golo Kante i sommar

Publicerad

on

N’Golo Kante var varit en av de mest tongivande spelarna de senaste två säsongerna i Londonklubben. Nu skriver franska medier att PSG ska göra allt i sin makt för att lösa en övergång för den franske mittfältsgeneralen.

Enligt franska tidskriften Le10Sport, ska PSG plocka in Kante som en ersättare för Thiago Motta i sommar. Sportchefen i PSG, Antero Henrique, tror sig veta att Chelsea mittfältare ska vara sugen på en flytt tillbaka till Frankrike, trots att han har kontrakt med Chelsea fram till 2021.

Just fransmannens kontraktssituation i Chelsea gör att PSG kommer att få slanta upp rejält, för att locka till sig 26-åringens underskrift. Just nu rapporteras det om en summa som uppgår mot 900 miljoner för att släppa Kante till sommaren. Det kan kanske ses som en bra affär för Chelsea rent ekonomiskt, då mittfältaren endast kostade omkring 350 miljoner kronor när han gjorde flytten från Leicester till London. Dock får det ses som ett jättetapp om han lämnar rent sportsligt.

Vad tror ni? Får vi se PSG plocka in mittfältsstjärnan i sommar?

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen