fbpx
Connect with us

Kanonerbjudande inför FA-cupfinalen

Publicerad

on

I morgon är det dags för Final i FA-cupen. Det är två lag som är något stukade nu när de kommer till Wembley med målet att få till en fin avslutning på säsongen. Manchester United landade till slut på en andraplats i ligan – 19 poäng bakom stadsrivalen City. Chelseas ligasäsong blev totalt misslyckad efter förlusten mot Newcastle i sista omgången, vilket ledde till att man slutade på en femteplats och missar nu Champions League nästa säsong. 

LeoVegas: Manchester United vinner matchen – 10 gånger pengarna

För Manchester United går lagets bäste målskytt, Romelu Lukaku, en kamp mot klockan för att hinna bli frisk från den ankelskada han ådrog sig mot Arsenal. Kan Lukaku inte medverka är det såklart ett stort avbräck för United. Även Anthony Martial och Marouane Fellaini är tveksamma till start. I Chelsea är det bara mittfältaren Danny Drinkwater som är tveksam till att komma till spel.

Det har ryktats en hel del kring vilka spelare som kanske kan få komma att lämna nu under sommaren. Spelare som Paul Pogba, Victor Nilsson-Lindelöf och Anthony Martial har fortfarande en hel del att bevisa om dem ska få stanna kvar under Mourinhos lagbygge. Vi alla vet att Paul Pogba besitter en otrolig talang och fysik, men i United har han haft problem att plocka fram sin fulla potential i matcherna. Fransmannen skulle behöva göra en match som han gjorde borta mot Manchester City för några veckor sen för att dämpa transfersurret något.

LeoVegas: Manchester United vinner matchen – 10 gånger pengarna

Lagen har varsin trepoängare inbördes den gångna säsongen. Chelsea vann hemma med 1-0 efter mål av Morata, medan United tog revansch på Old Trafford genom att vända 0-1 till 2-1 efter mål av Lukaku och Lingard. Lagen har mötts två gånger i FA-cupfinal tidigare, även där med delad pott.

Nu kan ni ta del av vårt helt otroliga erbjudande på LeoVegas – få 10 gånger pengarna på att Manchester United vinner matchen, helt utan omsättningskrav.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på LeoVegas genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri insättning.
  • Få 100% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos LeoVegas
  • LeoVegas generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen