fbpx
Connect with us

Real Madrid redo att köpa Eden Hazard för 1.1 miljarder OCH Gareth Bale

Publicerad

on

De regerande La Liga- och Champions League-mästarna Real Madrid har enligt rykten velat värva den belgiske mittfältaren Eden Hazard de senaste månaderna.

Den 27-årige Chelsea-stjärnan ska enligt flera källor ligga högst upp på Reals önskelista och nu meddelar brittiska Sunday Times att ”de mesta mästarna” är villiga att betala 1.1 miljarder kronor plus en av deras stjärnor, Gareth Bale, för att få över Hazard till den spanska huvudstaden.

Hazard köptes av Chelsea 2012 och har hunnit spela 284 matcher för det engelska storlaget där han mäktat med 87 mål. 2014 utsågs Hazard till årets bästa spelare i Premier League. I år har belgaren gjort två assist och elva mål i Premier League och hans nuvarande kontrakt löper ut under 2020.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen