fbpx
Connect with us

Monsterodds på att Mourinho vinner mot sin gamla klubb – utan omsättningskrav (!)

Publicerad

on

Det börjar dra ihop sig vad gäller toppen av Premier League. Manchester City är klara serieledare men där bakom jagar både Manchester United och Chelsea för att säkra andraplatsen. Endast tre poäng skiljer laget åt – där United innehar andraplatsen för tillfället och Chelsea den åtråvärda fjärdeplatsen.

Klockan 15.05 är det matchstart för en av säsongshöjdarna vad gäller matcher i Premier League. Antonio Contes mannar lyckades inte skapa tillräckligt för att vinna mot Barcelona senast i Champions League (1-1) medan José Mourinho och Manchester United fick med sig ett fint resultat borta mot Sevilla (0-0).

Det kommer att vara två riktigt hungriga lag som kommer att springa ut på Old Traffords gräsmatta på söndag eftermiddag. Mourinho vill återigen visa att han är större än Chelsea och vad passar bättre än att visa det på hemmaplan mot just sitt gamla lag. Tillsammans med Mr. Green har vi tagit fram ett odds som alla Manchester United-älskare inte kan motstå. Kampanjen erbjuder hela 10 gånger pengarna på att Pogba, Sanchez och De gea löser tre poäng mot Hazard och co. Fint spelvärde enligt oss!

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Mr. Green HÄR eller knappen nedan.
  • Inget omsättningskrav om ni vinner!
  • Jobba in Manchester United-visnten

Gå till kampanj

Matchinfo:
Vad: Manchester United – Chelsea, Premier League.
Var: Old Trafford.
När: 25 februari klockan 15.05.
Hur: Viasat Fotboll, Viaplay.se
Domare: M. Atkinson (ENG)

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen