fbpx
Connect with us

Alla Speltips

Speltips 13/1 inför onsdagens PL matcher spikas de tråkiga favoriterna.

Published

on

Det är ett tråkigt utbud denna onsdag när det gäller fotboll, men två spel måste trots allt liras och det är i Premier League.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Tottenham är tråkiga och sega, lever på att det blir ett eller två mål sen bara försvar. Men det finns kapacitet, synd de inte får visa det.

✅ Jag börjar med otroligt tråkiga Tottenham som under Mourinho nästan får mig att somna innan matchen har startat. Nu möter man ett ännu tråkigare Fulham som enbart kommer spelar för en poäng i denna match. Att det ska bli annat än en Tottenham seger är inte att vänta, Fulham är helt enkelt för dåliga för att kunna bryta upp tråkiga Tottenham som gör ett eller två mål och sen spelar av matchen. Det blir ett Maxbet på denna match till helt ok odds.

👉 Tottenham seger 1:a / Odds 1.57 / Spelvärde 5 av 5 Maxbet.

Brighton försöker spela fotboll, men är helt enkelt för dåliga.

✅ Min andra Premier League match är Manchester City – Brighton. Det är ett Manchester City som underpresterar i absolut högsta grad och även City har börjat spela otroligt tråkig fotboll som inte håller längre. Att ha 70-75% bollinnehav och skapa så lite match efter match är som att gå och titta på dressyr eller lyssna på jazz med andra ord det händer ingenting och man blir bara tokig, Brighton försöker spela fotboll men det går ju inte med det laget, det är ju ett lag som istället borde spela något där bollen alltid är i luften och med ballong. Nu ska givetvis Manchester City vinna denna match trots massor av skador men oddset är ju sämre än sämst när det ligger på 1.20. Jag går på Asien spelet och hoppas att City kan börja sluta med att spela bollen i sidled och producera mål. Enbart 24 mål gjorde framåt under 15 matcher är horribelt dåligt. Dags att börja jobba nu framåt eller sparka Guardiola som helt tappat allt och inte verkar följa med i utvecklingen.

👉 Manchester City seger Asien – 1.75 / Odds 1.89 / Spelvärde 3 av 5.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Managed By Sportpanelen