fbpx
Connect with us

Riktigt bra söndags spel från Europa!

Publicerad

on

Senaste reken på panelen med Almeria satt till fina 2,45 i odds. Av dagens 1155 matcher i välden så hittar jag flera guldkorn som spelas.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Match: Freiburg II – Viktoria Berlin

Bägge lagen är nya i Bundesliga 3 och här har bortalaget Viktoria Berlin imponerat än så länge. 17 poäng och 18-7 i målskillnad på åtta spelade matcher visar att man är i ligan för att stanna och kanske kan man fortsätta att ligga i toppen och slåss om ännu en uppflyttning om man fortsätter så här. Hemmalaget har gått desto sämre. Freiburg II har bara orkat med att ta åtta poäng och med 5-11 i målskillnad så har man problem i det offensiva spelet men framför allt defensivt.

Här är måste Viktoria Berlin få spelet då man börjar riktigt bra. Trots att man bara vunnit en match på bortaplan än så länge så ser det onekligen bra ut för nykomlingen. Detta är ett litet chansspel till riktigt bra odds. Hade det varit hemmaplan så hade det varit ett högt spelvärde, nu liten lugn insats i dagens första spel där dubbla pengarna ger oss en bra start på dagen. Spelet grundar sig i att Viktoria Berlin tog full pott förra året i sin serie och att Freiburg mestadels består av unga lovande spelare som är här för att lära och få rutin till spel i A laget.

 • Spel: Viktoria Berlin seger
 • Odds 2.00
 • Spelvärde 2/5
 • Avspark 13.00
 • Spelbolag William Hill

Match: Östersund – Elfsborg

Jämtlandsfönstret är stängt och efter denna säsong så kommer det aldrig mer öppnas in till allsvensken igen. När man ramlar ur allsvenskan – för det kommer man göra så är det förmodligen ett ras rakt ner i avgrunden som väntar. Det finns inte mycket fotbollskunskap i ledningen och inga pengar så tack och hej till en konstgräsplan och kalla vårar.

Elfsborg smyger med i toppen och här kan det mycket väl vara årets vinnare av allsvenskan! MFF kan nu räknas bort efter ännu ett haveri i det offensiva spelet mot Djurgården under lördagen. Samtidigt som AIK inte får till det med sitt gnetspel framåt. Kvar blir Djurgården och dagens bortalag Elfsborg att göra upp om guldet.

Att Elfsborg ska tappa poäng här är lika osannolikt som att Östersund kommer klara sig kvar i årets allsvenska. Maxbet med förvånade högt odds. Jag spelar också ett Asien med högre odds i denna match. All annan information om denna match är överflödig

 • Spel 1: Elfsborg seger
 • Odds 1.65
 • Spel 2: Elfsborg seger Asien – 1 mål
 • Odds 2.10
 • Spelvärde 5/5
 • Avspark 15.00
 • Spelbolag William Hill

Match: Söderjyske – Bröndby

Förra årets seriesegrare och mästerskapsvinnare Bröndby spelar i år fotboll med huvudet under armhålan. På åtta spelade matcher har man bara tagit åtta poäng och har mediokra 11-12 i målskillnad. Man är dessutom utslaget ur CL och får nöja sig med att spela EL gruppspel där man började med en 0-0 match hemma mot Sparta Prag. Alltså ingen bra start på säsongen. Nu möter man ett Söderjyske som har börjat ännu sämre och bara tagit 5 poäng på åtta matcher. Dessutom har laget 4-11 i målskillnad.

En normal match med en normal säsong som förra året så ska Bröndby vinna denna match. Nu är man fortfarande favoriter men där oddset är alldeles för högt enligt min åsikt och det tackar vi för. Bröndby är absolut ett bättre lag och måste nu snäppa upp sig rejält om man ska vara med och slåss om topplaceringar. Visst man har tappat en del spelare efter förra säsongens serievinst, men så här dåliga är man absolut inte.

Här måste jag ge ett högt spelvärde då jag ser Bröndby som ett klart bättre lag. Trots dålig start och bortaplan så ska man ta tre poäng i denna match.

 • Spel: Bröndby seger
 • Odds 2.05
 • Spelvärde 4/5
 • Avspark 16.00
 • Spelbolag William Hill

Matcher i norska högsta serien.

Tre matcher som sticker ut från Norge är tre matcher som alla startar klockan 18.00 och där oddsen för seger är över två gånger pengarna på samtliga tre.

Här finns det absolut läge att putta in en slant på samtliga matcher som singelspel då det är lag som ska vinna om de har en bra normal dag på arbetet. Här tycker jag att Molde och Rosenborg har bäst förutsättningar för seger, medan Bodo/Glimt som faktiskt är seriens bästa lag inte övertygar spelmässigt, men är ett lag som kan imponera när det väl stämmer. Idag har man dock det svåraste motståndet då man spelar borta mot ett formstarkt Viking, men då kommer man förmodligen höja sig rejält och vi ska inte bli förvånade om det lossnar och blir seger med ett par bollar!

 • Sarpsborg 08 – Rosenborg / Spel 2:a / odds 2.40
 • Viking – Bodo/Glimt / Spel 2:a / odds 2.30
 • Vålerengen – Molde / Spel 2:a / odds 2.25

Sammanfattning

Elfsborg dagens bästa spel, de vinner borta, samtidigt så bildar de dagens dubbel med Bröndby till fina 3,38.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen