Alla SpeltipsAllsvenskanBettingpanelenHammarby

SPELTIPS Hammarby – Elfsborg; Vi tror på ett hcp spel ikväll!

Ska Bajen fortsätta vinna på Tele 2 arena, vi tror Elfsborg kan ställa till det!

Det var ett tag sedan vi fick se Elfsborg jubla, det är kris i Borås laget och risken för degradering, eller åtminstone kval finns efter 22 spelade omgångar. Efter varje omgång väntar vi på att det ska lossna men det vill sig inte. Hammarby däremot går som ett tåg , vem hade förväntat sig detta! Här är det tvärtom, efter varje omgång tror man att de faller, men så är det ju absolut inte. Trots den stora skillnaden så vill jag tro att Elfsborg ikväll kan resa sig och i alla fall ta med sig en poäng hem till Borås, en liten chansning, men oddset är bra så vi testar. Elfsborg hcp +1 till oddset 2,15. Spelet lägger vi hos bet365 där vi hittar de högsta oddset.

 Spelanalys Hammarby;

Greppet, håller det på att tappas? Hammarby har tappat i tre matcher efter varandra, innehållande två derbyförluster, och möjligheten till titeln ser ut att rinna dem ur händerna , även om det, såklart, ännu inte är klart eller skrivet i sten.

Mer bestämt har man nu sju pinnhål att knappa in på serieledande AIK, medan även IFK Norrköping hittas däremellan. Helt som en chock kommer det kanske inte, den här reaktionen tillika dippen. Hammarby känns knappast som titelmaterial i den här konkurrensen, trots allt.

.Framåt i banan har Hammarby fantastiska kvalitéer, men flera av de offensiva pjäserna har hamnat i mindre svackor, mest av allt påverkar det att den allsvenska skytteledaren, Nikola Djurdjic, är avstängd. Det är även ytterbacken brassen Neto.

Ett ”Bajen” som rullar boll, pressar ned Elfsborg, men som får det lite svårt i sista tredjedelen? Slutsatsen, det blir tajt på Tele2 Arena.

Spelanalys Elfsborg;

Gästerna från Borås har haft ett hemskt spelår, där de blivit helt fastkedjade på den undre tabellhalvan och där kontraktet alltjämt är i fara. Till kvalstrecket har de två platser och blott fyra pinnar. Räkna också in att det bara blivit fem vinster under hela säsongen, på 22 matcher.

Formkurvan pekar det facto uppåt för Elfsborg och kan de vidarehålla samma nivå som de senaste veckorna ska kontraktet kunna säkras. Senast blev det en knapp 1-0 trea mot Örebro SK, vilket följde upp tre raka kryss. Flera av dessa matcher har dessutom varit, på pappret, tuffa sådana.

Värdeanalys:

 • De största kvalitéerna i Hammarby finns i offensiven.
 • Så är även fallet med Elfsborg, men utan att man fått utlopp för detta.
 • Elfsborg har hittat viss stil på sistone och i 1-0-vinsten över ÖSK senast satt försvarsspelet väl
 • Laget Elfsborg känner medvind och kan då se chansen medan Hammarby samtidigt ser desto kallare ut.
 • Elfsborg har Jon Jönsson som mittback och detta är ingen fördel.
 • Hammarby har Nikola Djurdjic avstängd vilket är en offensiv stark kraft.

Spelförslag; Hammarby – Elfsborg

 • Matchstart: 19;00
 • Arena: Tele 2 , kapacitet 30 000
 • Spel: Asien Elfsborg +1
 • Odds: 2,15 gånger pengarna
 • Spelbolag: bet365

Ta del av den fantastiska kampanjen som bet365 erbjuder genom att klicka nedan

Gå till kampanj

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *