fbpx
Connect with us

Alla Speltips

SPELTIPS 4/10 Inför Hammarby – Djurgården: Målspel!

Published

on

Derbydags i Stockholm, men utan den fantastiska inramningen med publik som det brukar bjudas på. Ett riktigt prestigederby där Djurgården har en misslyckad säsong mot Hammarbys mer normala. Här hittar jag spelet i mål och går emot favoriten.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

SPELET:

✅ Hammarby har gjort 33 mål framåt, vilket är sjätte bäst i ligan, men man har släppt in hela 32 mål bakåt. Inför matchen har man 32 poäng och en sjunde plats. Alltså lika bra som man är framåt, lika urusla är man bakåt. Som vanligt har snacket gått att man ska vinna serien, enligt undertecknad kommer det förmodligen inte hända det närmaste årtiondet, sen får söders bröder tycka vad de vill – Djurgården blev svenska mästare förra året med fina 53-19 i målskillnad. Årets säsong är fiasko om man jämför med förra året. Nu placerar man sig på en femte plats med 32 poäng och 31-24 i målskillnad. Med detta är man bättre än Bajen och båda lagen jagar en tredje plats för att kanske ännu en gång göra fiasko i Europaspelet. Senast matchen som Djurgården spelade blev det förlust mot Norrköping (1-2). Då bägge lagen vill vinna men kommer spela försiktigt till första målet förhoppningsvis kommer blir ett spel med BLGM och över 2.5 mål två bra spel som spelas i denna match. Hammarbys offensiv ska kunna producera minst ett mål framåt och Djurgården ska ha goda möjligheter mot ett Hammarbyförsvar som läcker värre än en pastasil. För övrigt tror jag och hoppas på en Djurgården seger i denna match och lägger en liten peng även på denna seger.

MINA SPEL ÄR I DENNA MATCH.

BLGM / ODDS 1.70.
✅ ÖVER 2.5 MÅL I MATCHEN / ODDS 1.79
✅ DJURGÅRDEN SEGER / ODDS 2.80

MINA SPEL LÄGGER JAG PÅ WILLIAM HILL

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Managed By Sportpanelen