fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Två boka spel till söndags fikat som ska jobbas in!

Publicerad

on

Helgen började med att Metz gjorde jobbet och blev klara för högsta ligan nästa år med en seger mot Red Star på bortaplan (1-2), boka spelet satt fint. Tyvärr så gick samtliga spel fel under lördagen. Nu när vi går in på söndagen har jag sedan tidigare bokat Odense mot Köpenhamn och även bokat Stabeck mot Bodo/Glimt. Två spännande matcher som verkligen ska jobbas in. Men jag ger mig inte, jag går in och spelar på Stockholms derbyt och en match i PL, som närmar sig sitt slut. Fyra boka spel denna söndag på Betfair Exchange.

Hammarby – Djurgården

Spelförslag 1;

Liga: Allsvenskan / Land: Sverige / Spelplats: Tele 2 Arena (Stockholm) / Spelstopp: 28/4 kl 15,00 / Insats 500 kr / Boka Odds = 2,96 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Hammarby ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Djurgården vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Hammarby vinner. Då förlorar jag oddset 2,96 x insatsen 500 kronor – insatsen = 980 kronor

Ska Hammarby kunna ta vara på hemmaplan och vända efter MFF förnedringen!

Hammarby blev förnedrade nere i Malmö, med en ledning i halvtid (0-1). Likt en parkerad buss som i matchen Brighton mot Tottenham trodde man att det skulle hålla hela vägen, det blev en storförlust (4-1). Det var ett pinsamt Bajen som trodde att man 2019 kunde spela på resultat med 45 minuter kvar med dagens material. Känslan är att denna match avgör om Bajen ska vara med på övre halvan eller om tåget ska gå och det blir en riktigt botten placering i år! Vad ska vi dra för slutsatser av söders stolthets inledning av säsongen? Problem på målvaktssidan till att börja med, Curci i målet håller absolut inte klass som behövs i allsvenskan, Fällman har problem och inte blivit den där ledaren som man hoppats på, i alla fall inte ännu. Junior saknas på mittfältet, som det defensiva ankaret som alla lag behöver. Vi får räkna med att Hammarby kommer få fortsatta problem bakåt. Framåt ser det dock riktigt bra ut där Kjartansson är grym, Djurdjic är ständigt ett hot och Tankovic var grymt bra i första halvlek i mot MFF. Så kontentan blir, dåligt försvar med en darrig målvakt, men riktigt bra och vassa framåt. Borta idag är Kacaniklic men det är ändå en spelare man kan klara sig utan, han tillför noll i detta lag. Liten kris i Bajen är det trots allt och dagens tre trepoängare blir oerhört viktig för vidare framgång i årets allsvenska. 

Djurgården är inte bra bakåt, men klarar trots detta av en bra defensiv!

Djurgården har massor av skador på defensiva poster, trots detta klarar man av att leverera en grym offensiv, idag kommer de dock verkligen att ställas på prov, när det gäller den defensiva biten! Att det gått bra i årets allsvenska är väl trots allt ett understatement, jag tippade innan säsongen att laget skulle kunna ligga i topp när serien tar slut, nu har det gått bra redan från början och när första derbyt nu spelas, är det med enbart positiva vibbar laget går in på Tele 2 arena.

Man har vunnit tre matcher och spelat två oavgjorda. Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf är utan tvekan rätt tränare för detta Djurgården, de har en förmåga att plocka ut det bästa ur varje spelare och då har säsongen bara börjat, hur långt kan detta räcka!. Djurgården har stora skadeproblem, att man trots detta kan visa den fotboll som man gjort är ett riktigt bra tecken bra ledarskap. DIF har haft en del namn borta. Witry är fortfarande borta och även Chilufya och Johan Andersson. Även Danielsson är nu struken då han drog på sig en hjärnskakning sist. Men man har också fått tillbaka viktiga Erik Berg i laget, mot BK Häcken klev han fram och blev matchhjälte med matchens enda mål och mot IFK Norrköping var det han som räddade poäng i matchens slutskede. Djurgården har haft två riktigt tuffa matcher när man mött starka BK Häcken och IFK Norrköping i två senaste omgångarna. Ett sargat Djurgården mot ett hungrigt Hammarby, jag ser att mitt boka spel kommer ge mig fördel då jag vinner på DIF seger eller kryss.

Varning för!

Ett hett derby och att man pratar om hur det gått tidigare är bra löjligt, det är helt nya förutsättningar och det kommer bli en tuff match, där bägge vill vinna inför ett fullt Tele 2. Hammarby vill visa att de verkligen inte är så dåliga som det såg ut senast mot MFF i andra halvlek. Djurgården med massor av skador vill fortsätta att producera poäng för att när man får fullt lag kunna vara med och slåss om silvret. Trots en del skador ser DIF starka ut inför söndag och bör givetvis kunna lösa en kasse framåt. Men jag tror även man släpper in minst en kasse då man inte sett direkt vattentäta ut under inledningen av säsongen, liksom att Bajen trots allt är livsfarliga offensivt. Hammarby har seglat upp som lite favoriter inför matchen, vilket jag tycker känns orättvist. Men detta beror givetvis på alla DIF skador. Nu gäller det för tränarteamet att ta fram den berömda fingertoppskänslan som jag anser att de har.

Arsenal måste inte bara göra mål de måste verkligen titta över försvarsbiten i dagens tidiga spel. Start klockan 13,00

Leicester – Arsenal

Spelförslag 2;
Liga: PL / Land: England / Spelplats: King Power Stadium (Leicester) / Spelstopp: 28/4 kl 13,00 / Insats 500 kr / Boka Odds = 2,80 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Leicester ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Arsenal vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Leicester vinner. Då förlorar jag oddset 2,80 x insatsen 500 kronor – insatsen = 900 kronor

Arsenal måste vakna ur sin försvars koma!

Leicester har fått precis den positiva effekt som man hoppades på när man för två månader sedan valde att tillsätta Rodgers som ny tränare. Sedan dess har man vunnit fem av åtta matcher S 35 V 14 O 6 F 15 P 48:47 48 och med tre omgångar kvar att spela så är det bara tre poäng upp till Wolverhampton på en fin sjunde plats. Det finns i dagsläget inga nya avbräck att rapportera om i Leicester, som till skillnad från Arsenal har varit spellediga i veckan.

För andra matchen i rad så föll Arsenal när man i onsdags förlorade borta mot Wolverhampton (3-1) trots ett äckligt brutalt spelövertag på 70-30. Wolverhampton hade tre skott på mål och gjorde tre mål – oj vilka brister det finns bakåt i Arsenal! Men det är målen som räknas i fotboll. Matchen innan detta förlorade men hemma mot Crystal Palace (2-3) Tveksam form i gästande Arsenal med andra ord – ett Arsenal som framförallt har matchats väldigt hårt under april månad, med spel i både Premier League och Europa League. Bortalaget saknar alltjämt Ramsey på grund av skada, men positivt är att Aubameyang var tillbaka i träning under fredagen. Arsenal har sex insläppta på två matcher, och fortfarande chans till den så viktiga CL platsen S 35 V 20 O 6 F 9 M 69:46 P 66. På CL platsen finns just nu Chelsea (67 poäng), men bakom jagar också Manchester United (64 poäng). Så viktiga poäng att spela om, man har verkligen inte råd att tappa alla tre även i dagens tidiga match.

Varning för!

Arsenal är helt under isen med sex insläppta på två matchen, medans Leicester går som tåget för tillfälligt (svenskt tåg). Nu måste Arsenal snäppa upp sig för viktiga CL platsen står på spel, man har inte råd att tappa alla tre poängen tredje matchen i rad. Den  största varningen är den kolossalt dåliga defensiv Arsenal just nu visar upp. Men jag känner att med mitt boka spel så kommer det idag räcka med att Arsenal börjar spela lite mer defensivt för att kunna klara minst en poäng

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen