fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAGEN APRIL MÅNAD: April blev en bra spelmånad!

Publicerad

on

Valborgsmässoafton och firande denna dag är i stort sett igång. Jag avslutar de två sista dagarna i april med att inte hitta något spel som kändes rätt. Fyra boka spel under söndagen blev en riktig missräkning när tre av dessa blev fel och bara en gick rätt (Köpenhamn).

När jag nu gör bokslut för april, är/blev min nettovinst 7877 kronor, vilket får ses som en godkänd månad. Efter söndagens tre missar sjönk vinsten, det kan vara en nackdel att boka när man inte får till rätt analyser inför ett rek. För att få in boka spelen måste man vara påläst, detta kräver både tid och kunskap, det är inte bara att tro att spelet går in för att man dubblar spelets chanser. Jag påstår att detta är som en tävling i schack, den som är bäst och påläst vinner, sen finns det yttre förutsättningar man aldrig kan rå på. Som jag sagt tidigare, ”man är aldrig bättre än sin senaste match”.

Av alla fyrtionio rekade spel, har trettiosju spel suttit fint och analyserna har varit bra, på vissa har boka spelet hjälpt till då det blivit kryss i slutet av matcherna vid underläge. Som ett bra exempel hade jag bokat Vitesse mot PSV. Tre gånger kvitterar PSV och sista gången på övertid – tur? Ja och nej, boka som bookmaker hjälpte mig få in ett spel där PSV var stora favoriter, de som spelade PSV vinst förlorade.Tre gånger denna månad har Norwich varit stora favoriter, tre gånger har jag bokat deras motståndare och i dessa matcher har Norwich gjort kvitteringsmålet de sista tio minuterna, men inte vunnit. Andra spel som suttit har varit klockrena och jag hade vunnit även om jag hade backat spelen.

Av de tolv spel som gått fel har det varit fyra backa spel, där förlorar jag endast insatsen. Två av dessa har kommit på Öster och så några spel på Notts Co, men även boka spelen har gått fel, tre av dessa under sista söndagen denna månad. Jag vill inte påstå att detta är någon otur eller tillfällighet, det är spel som är helt fel analyserade av mig och detta måste jag ta med mig vidare in i maj månad. Det är trots allt andra spelare jag spelar mot och inte spelbolag.

Målet är framförhållning och bokslutet sista december kommer att utvisa hur bra det gått med att agera endast på Betfair Exchange som antingen backa=spelare eller boka=bookmaker. Jag har gjort ett val att bara spela mot andra spelare på spelbörsen. Jag ser stora fördelar i backa oddsen som alltid är högre än på andra spelbolag och med det behöver jag inte jaga flera spel på samma kupong. Samtidigt som jag med framförhållning kan vara med och sätta odds både på backa spel men framför allt på boka spel.

På boka spelen ger jag mig själv möjligheten att hitta matcher som gör att jag kan dubbla mina pengar och också spela ett säkrare spel, visst det kostar ibland om jag förlorar och det är här det kommer till den viktiga delen att analysera och reka rätt matcher för att inte tappa. Stor fördel med boka och att vara ute i god tid kan göra att du styr marknaden från början. Givetvis krävs det även tid och energi för detta, men möjligheterna är oändliga om man tar sig tid.

Nu är det CL ikväll och jag hoppas Ajax fortsätter spela den fantastiska fotboll som man gjort under hela CL. Jag kommer dock inte spela utan jag sätter mig lugnt och sansat och njuter av underbar fotboll och att april månad gav en bra utdelning. Samtidigt har jag redan börjat ladda för maj månad och första spelet kommer komma tidigt under morgonen eller sent ikväll – för vi går väl för tio raka med start 1 maj!

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen