fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Öster går kräftgång. På Betfair Exchange har jag spelet!

Publicerad

on

Under tisdagen satt boka spelet=bookmaker när Djurgården vann hemma mot IFK Göteborg. Även mitt andra spel som var backa=spelare med Örgryte seger satt klockrent. Nu är det 20/2 till min fördel i rekar. Ikväll är utbudet riktigt dåligt, men jag vänder blickarna till superettan – trots CL spel och finner där ett spel som absolut har möjlighet att generera ytterligare ett vinstspel. 

Ikväll går jag ifrån 1X2 marknaden och prövar lite andra saker på Betfair Exchange, sidan ger oss möjligheten att boka även andra marknader, även om jag föredrar 1X2 marknaden. Jag hittar ett bra boka spel på mål Över/Under 2,5 mål

Öster – Degerfors

Spelförslaget;

Liga: Superettan / Land: Sverige / Spelplats: Myresjöhus Arena (Växjö) / Spelstopp: 16/4 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Odds = 1,99 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: boka under 2,5 mål som Bookmaker; Jag tror att det i matchen kommer bli fler än 2,5 mål. Blir det mer än 2.5 mål dubblar jag min insats. Blir det under 2,5 mål så förlorar jag mitt spel. Då förlorar jag oddset 1,99 x insatsen 1000 kr – insatsen = 990 kronor.

Vad händer med Öster? Var Svenska Cupen för tuff!

Vad händer med Öster? Under gruppspelet i svenska cupen så var de fullständigt fantastiska. Man slog MFF (2-1), Falkenberg (1-2), Degerfors (1-3) – sen mötte man AIK i kvartsfinalen och var på väg att skrälla, ledde länge, men förlorade i förläggningen (2-4). Nu har man börjat med att spela uruselt i Superettan S 2 V 0 O 2 F 0 M 1:1 P 2. är kanske inte så dåligt, men ser man vilka lag man mött så måste man höja lite på ögonbrynet. Man började mot Dalkurd (0-0) och det är ett stort varningsfinger på detta resultat. Dalkurd har efter tre omgångar en poäng och 0-5 i målskillnad. Sen åkte man till Göteborg för att möta ett fattigt GAIS som inte kommer tillhöra toppen i år (1-1). Detta var absolut två matcher man ska ha sex poäng i om man ska vara med och slåss högst upp i tabellen. Jag har innan säsongen tippat att Öster ska vara med där uppe och slåss om biljetterna till allsvenskan, så lite förvånad av denna start är jag allt. Kan det vara så att det tuffa matchandet inte varit bra för laget? Man har ju även i träningsmatcher mött Helsingborg och Kalmar, eller är det så att man tror att man är bättre än vad man är, när man nu gick så bra i cupen? Nu måste man ner på jorden och på med blåstället, det är dags att börja producera framåt – ett mål på två matcher är skrämmande dåligt.

Varför då spela detta spel? Jag tror på Öster i långa loppet och det måste lossna för laget på den offensiva planhalvan. Att laget är bra bakåt det vet vi sedan tidigare och kanske hade det varit bättre att boka ett spel på något av lagen! Jag tror dock att vi kommer få sen en match med ett riktigt hungrigt Öster som vill framåt och att man ska göra mer än ett mål ser jag som en självklarhet idag.

Nu möter man ett Degerfors som börjat otroligt bra och det gör att det är en svår match att tippa. Därför känns Över/Under spelet riktigt bra. Tänk på att laget redan har mött varandra två gånger detta år, bägge gångerna vann Öster med (3-1). Oddset på boka spelat var/är otroligt bra då blir insatsen också lite högre på spelet.

Degerfors ”springer” ifrån sina motståndare!

Wow vilket fart Degerfors tar med sig från de första omgångarna. Sex poäng på de två första matcherna i Superettan är ett faktum och det är inget skitlag de mött. Degerfors körde över Syrianska (1-4) i premiären och då ska man veta att Syrianska har tok satsat inför säsongen. Efter det tog man emot Jönköping Södra hemma (2-1) och då är Jönköping Södra tippat topplag inför säsongen – man spelade dessutom inte ens hemma då deras gräsmatta inte blev godkänd av förbundet.

Degerfors har visat upp otroligt starka kvalitéer i offensiven. Med fem raka vinster på sina senaste matcher ( träningsmatcher inräknade) och med ett målsnitt på hela 2.33 mål per match kommer det bli en mycket intressant tillställning. Omställningsspelet från Degerfors sida har varit den största faktorn till att det blivit fullpott i de två första matcherna. Man har fullständigt kontrat sönder motståndarna, med snabba omställningar vid bollvinst har också målen kommit.

Nu resor man till Växjö för att ställas mot Öster som är hungriga på att avsluta Degerfors segersvit och plocka hem första trean för säsongen. Målspelet har överskridits i tre raka inbördes mötena där alla matcher gått upp till 4 mål. Målspelet på över 2.5 mål har dessutom suttit i sju raka matcher för Degerfors, där 3.57 mål per match presenteras som målsnitt.

Varning för!

Det är en ny match och nya förutsättningar, att skriva om att man gjort så många mål de senaste matcherna osv. är rätt ointressant egentligen. Det som har hänt har hänt och nu måste man ännu en gång ut och producera mål, så detta gäller absolut när det gäller målspel. Nu har inte Öster gjort mer än ett mål på de två inledande matcherna och det skrämmer, samtidigt har man bara släppt in ett mål. Kan bli en chansfattig match och ett resultat som går precis tvärtom. Men jag tror att Öster vill vinna och ta sin första trea, det borgar för framåt. Samtidigt som Degerfors är livsfarliga på sina kontringar. Så spelet känns trots nya förutsättningar riktigt bra.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen