Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG; Örgryte ett “BOMBSÄKERT” backa spel!

Ett tidigt spel på Örgryte för att få det ultimata oddset som kommer sjunka!

Lagda spel i helgen ser onekligen bra ut när detta skrivs under söndagen. 4/4 av spel har suttit under fredag och lördag och just nu väntar jag in mitt backa spel på Norwich och mitt boka spel på Midtjylland. Sitter dessa är det 6/6 i helgen. Samtidigt sitter jag och förbereder måndagens spel och hittar ett riktigt bra backa spel, som jag tror kommer sjunka rejält under natten och morgondagen. Jag släpper ut det nu så de som vill följa – ta vara på chansen till lite högre odds än vad som förmodligen kommer att ges närmare matchstart.

Örgryte – IK Frej

Spelförslaget;

Liga: Superettan / Land: Sverige / Spelplats: Gamla Ullevi (Göteborg) / Spelstopp: 15/4 kl 1900 / Insats 2500 kr / Odds = 1,72 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: 1:a / Backa=spelare ett helt vanligt spel där jag är spelare och utmanar bookmaker.

Örgryte visar klass och kan gå hela vägen till Allsvenskan!

Säsongen har precis börjat och det ser bra ut för Örgryte – det ser riktigt bra ut. Nu är det tidigt på säsongen så att säga att det kommer räcka hela vägen det går ju inte, men det går inte heller att utesluta att det kommer bli en bra säsong för Göteborgarna. Kanske det till och med blir ett byte mellan IFK Göteborg och Örgryte inför 2020, eller ännu bättre de möts i ett kval!

Örgryte började med att kryssa mot Norrby hemma (1-1) – det är väl inget bra tänker det flesta. Norrby ska absolut inte underskattas, det är ett lag som kommer göra det svårt för många superettan lag denna säsong. Man fortsatte med att slå hål på ett av favoritlagen till seriesegern nämligen Halmstad. På bortaplan gjorde man processen kort med hallänningarna (1-3) vilket är otroligt starka siffror. Detta visar att Örgryte absolut är att räkna med i årets Superettan.

S 2 V 1 O 1 F 0 M 4:2 P4, är det efter två omgångar, nu kommer Hammarbys C lag på besök och det kommer inte bli några som helst bekymmer för Örgryte att vina denna match, eller bekymmer kan det ju givetvis bli, det är tidigt på säsongen, men att de vinner finns det inga som helst tvivel om. Jag går ut och säger att detta är en bombsäker Örgryte vinst och satsat också därefter.

IK Frej åker räcker inte till i årets serie och åker förmodligen ut!

IK Frej lever på lånad tid, det finns inga pengar och det finns ingen publik, det snackas redan förra året om att rika Stocksund skulle köpa upp fattiga IK Frej om de åkte ur. Nu klarade man sig kvar och det blev inget uppköp. Det kommer det förmodligen bli 2020 om Frej åker ur – vilket de troligtvis gör. Skulle sen inte Stocksund gå upp till ettan som de satsar för så kan det mycket väl bli ett köp av klubben. Det kommer givetvis lite olyckligt om Frej inte skulle stanna kvar inför nästa säsong, det är då de stora pengarna kommer komma in i allsvenskan och i superettan. Det är nästa år som ett spelbolag tar över sponsringen för dessa två serier och statliga Svenska Spel försvinner, precis som de gjorde i ishockeyn. Men om man ramlar ut får man minimalt med pengar från snåla Staten ägda SS.

Nu får fattiga IK Frej försöka överleva med att låna C laget från Hammarby, alltså de spelare som är nummer tjugotre och uppåt, unga killar som Hammarby inte vill slänga, men som inte är i närheten av starta i allsvenskan. Detta håller givetvis inte, dessa spelare skulle absolut hålla i division ett, men absolut inte i superettan. S 2 V 0 O 0 F 2 M 0:5 P 0, visar efter två omgångar att det kommer bli svårt. Första matchen borta mot Brage, hade man inte en chans (2-0). När man sen tog emot ett hårt satsande Syrianska, med rutinerade spelare, blev man helt utspelade (0-3). Det tog bara tjugofyra minuter innan första målet kom inför 887 personer på läktaren, där 600 var i Syrianska klacken. nä detta kommer inte bli någon rolig säsong för fattiga Frej med spelarna från Hammarby, klädda i gula färger. Mycket svårt att se att man ska ta poäng i denna match.

Varning för!

Kan faktiskt inte se någon riktig varning för detta spel. Inte troligt att Frej plötsligt skulle vända och vinna denna match och inte heller att de klarar ett kryss oavsett hur defensivt de kommer spela. Detta ska bara Örgryte klara av att vinna.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *