fbpx
Connect with us

Speltips 12/1: Premier League spelas.

Publicerad

on

Jag måste givetvis spela på ett utskällt Manchester United när man ikväll möter ett tätt spelande Burnley på bortaplan.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ BURNLEY – MANCHESTER UNITED / AVSPARK 21.15.
Burnley sprattlar och kan tyvärr överleva PL även detta år, men om vi har tur slipper vi detta lag i PL efter säsongon. Nu är man på en sextonde plats (16 poäng 9-20 i mål) och titta på målskörden, bara Sheffield U är sämre framåt. Det ska inte hålla att klara sig kvar med ett sådant dåligt offensivt spel. Samtidigt är det bara fyra lag som är bättre defensivt och det är här man gnuggar in poängen – Alla gnäller på dagens bortalag. Är det inte för dåligt framåt så är det för dåligt bakåt och nästa gång ska man sparka Solskjaer för han är sämsta tränaren Manchester United någonsin haft osv osv. Nu placerar man sig trots allt gnäll på en andra plats (33 poäng 33-24 i mål) och man gör det riktigt bra när man äntligen utmanar om ligatiteln. Inför dagens match har man tagit 13 av 15 poäng på de fem senaste i ligan och 14-7 i mål – ja man släpper in mål bakåt, men man gör också massor av mål framåt, med 33 mål är det bara Liverpool som är bättre med sina 37 mål.

✅ SPELET:
Manchester ska bara få hål på Burnley och kan man få det i första halvlek eller tidigt i andra så kommer mitt spel Asien -1.75 sitta som ett smäck. Att man vinner matchen är ett Maxbet och ska vara lika säkert som amen i kyrkan efter söndagens gudstjänst.

✅ SPEL 1: 2:A / ODDS 1,46.
✅ SPEL 2: MANCHESTER UNITED SEGER ASIEN -1.72 / ODDS 2.45

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen