fbpx
Connect with us

Speltips 12/1: Engelsk Championship på agendan.

Publicerad

on

Düsseldorf fortsatte hacka på bortaplan när man bara klarade ett oavgjort resultat i gårdagens spel. Idag tar jag tar mitt spel från Championship med odds som faktiskt är riktigt bra för hemmaplan i toppen mot botten möte.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ BOURNEMOUTH – MILLWALL / ODDS 1.80 / AVSPARK 20.45
Magkänslan och alla indikationer i form, tabelläge och skadeläge säger att dagens första rek är en riktigt bra etta och jag värdera denna till nästan ett Maxbet. Tittar man på helheten så har hemmalaget bra form med 10 poäng på de fem senaste och 8-2 i mål, medan Millwall har 5-7 och 5 poäng på de fem senaste. Bournemouth är trea i ligan (41 poäng 37-18 i mål). Millwall placerar sig på nedre halvan (25 poäng 18-20 i mål). Skadeläget när detta skrivs är samma som i förra omgången för bägge lagen.

✅ SPELET:
Bournemouth har ett bra lag och ska vara favoriter i denna match. Laget har absolut kapacitet för att ta sig hela vägen till PL igen. Det kommer dock bli en tät match där Millwall försöker rädda en poäng med defensivt fullt spel och kontringar. Men här talar allt för att det ska vara klasskillnad och ettan spikas till fina 1.80.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen