fbpx
Connect with us

Tre spel ikväll med ett boka spel i Superettan!

Publicerad

on

Det är helt otroligt att Koeman ännu en gång lyckades göra så att Barcelonas stjärnor blev förnedrade och ”bara” klarade en poäng mot Cadiz. Alltså nu snackar vi bottennapp av högsta rang. Det är lite IFK Göteborg över Barcelona just nu. Miserabla tränare och en inkompetent styrelse. Skillnaden är att Barcelona har spelare, det har absolut inte Göteborg.

Det är nu skämskudde i bägge klubbarna. Barcelona måste agera och ta bort Koeman innan det blir bottenstrid. Göteborg måste agera och ta bort styrelse, klubbchef, sportchef och framför allt Micke som nästan har fått sparken från fler klubbar än han har varit i som tränare.

Att man i Göteborg fortsätter envisas att spela med de gamla trötta gubbarna som bland annat Berg och Bjärsmyr är ju egentligen skandal. Men nu ska det bli ändring, Micke har gått ut och sagt att det är inga problem med att spela 0-0 matcher så det blir den nya taktiken för frejdiga anfalls laget Göteborg. Även Micke inser nu att den stora anfallsstjärnan Berg har gått i en djup vinterdvala och bara går av tiden med att öka upp pensionskontot.

Barcelonas stjärnor däremot väntar bara på att bli av med den nederländska Tintin ikonen (lika till utseendet) som de skrattar åt bakom ryggen efter varje träning som bedrivs.

När vi ändå är inne på teamet dåliga fotbollsspelare som gjort sitt så måste jag vända blad och gå till AIK och deras envishet med att spela Henok i en startelva. Det måste finnas i hans kontrakt att han ska starta ett visst antal matcher, annars begår tränartemat i AIK lika stora tjänstefel som Micke gör med Berg på plan eller Barcelona som fortfarande har Koeman anställd. Henok är ju horribelt dålig i varje match han startar, men när han går ut då kommer det plötsligt vändningar i matcher eller så börjar man skapa målchanser.

Utan tvekan kan jag säga, att vill AIK vara med hela vägen in i slutstriden om guldet så ska och kan man inte starta med sengångaren Henok på topp. Utan Henok från start så kan man vinna allsvenskan, men med Henok spelar man med en man mindre varje match och då blir det tungt att vinna SM guld.

Nu ska dock skrivas att undertecknat inte kan annat än att njuta lite av dessa två klubbars förfall och den alltid så dåliga prestationen av Henok i AIK. Jag har under lång tid kritiserat dessa tränare och spelare vilket visar sig alltmer befogat.

Men nu dags för fredagsspelet som blir två ett spel där jag bokar på spelbörsen och således agerar bookmaker. Samt en match som jag spelar som vanligt på William Hill men med ruggigt bra odds.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Match: Örgryte – AFC Eskilstuna

Två lag som ligger efter varandra i tabellen drabbas samman ikväll. Örgryte på en nionde plats med 27 poäng och AFC på en tionde plats med 26 poäng. Här har Örgryte med hjälp av hemmaplan blivit stora favoriter och det är allt berättigat om man ser på hemma / borta statistiken under säsongen, men kanske allt för stora favoriter!

Nu är Örgryte riktigt bra hemma där man inte förlorat på de senaste sju matcher. Laget har fyra kryss och tre vinster på dessa sju hemmamatcher och fina 10-5 i målskillnad. Samtidigt så är AFC absolut sämst på bortaplan. Laget har under nio spelade matcher bara tagit två poäng och har förfärliga 5-15 i målskillnad på bortaplan.

När man ser dessa resultat så är ju segern klar. När dessutom AFC:s nya tränare klev av efter första träningen och insåg att han inte kunde göra något med det mediokra laget han skulle ta hand om så blir det ju än säkrare att detta blir en bergsäker etta! AFC förlorade dessutom i senaste omgången mot defensiva Vasalund med 1-2 vilket visar att formen även kanske börjar svikta på hemmaborgen! Så ettan ska ju spikas in, här är det bara att hämta pengarna – Eller!

Nä – jag är av en helt annan uppfattning då jag anser att AFC absolut inte är så dåliga som många tror och skulle man bara få till det minsta av hemmaspelet på bortaplan så är man klart bättre än Örgryte, vilket man också visade när man slog laget på hemmaplan 25/7 med hela 4-0.

Jag lirar där med kvällens spel på Betfair Exchange där jag bokar upp Örgryte. Med andra ord jag agerar bookmaker och anser inte att Örgryte ska vinna. Spelet går hem om AFC klarar kryss eller vinner.

 • Spel: Boka Örgryte
 • Odds: 1.70
 • Exponering: 700 kronor för att vinna 1000 kronor netto
 • Spelvärde 4/5
 • Avspark 19.00
 • Spelbolag Betfair Exchange

Match: Köge – Frederica

Min ”vanliga” match på William Hill hämtar jag från danska andra divisionen där bottenlaget Köge på en nionde plats har tagit 6 poäng och har 10 – 17 i målskillnad på nio spelade matcher. Nu tar man emot Frederica på en andra plats och som har 20 poäng och 19-11 på lika många spelade matcher.
Senast man möttes i maj månad på Fredericas hemmaborg blev det en klar seger för hemmalaget med 3-0. Förra året spelade bägge i uppflyttnings gruppen där Köge kom sist med 31 poäng och Frederica näst sist med 44 poäng.

Nu är det alltså hemmaplan för Köge vilket vi vet alltid spelar roll. Men med den starten Frederica fått där man inte förlorat mer än en match på de tolv senast inklusive cupspel så kan man inte annat än se att laget ska kunna fortsätta producera vinster och framför allt i en match där man möter ett lag med riktigt dålig form och dålig start av säsongen.

Jag ser ett högt spelvärde i denna match där jag spelar både ett vanligt spel och ett Asien spel med bra insatser.

 • Spel 1: Frederica seger
 • Odds 2.10
 • Spel 2: Frederica seger Asien – 1 mål
 • Odds 3.00
 • Spelvärde 4/5
 • Avspark 19.00
 • Spelbolag William Hill

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen