fbpx
Connect with us

Sverige ska vinna hemma mot Grekland!

Publicerad

on

Ikväll möter Sverige Grekland i en otroligt viktig match som kan avgöra om det åtminstone blir kval till VM i Qatar. På hemmaborgen är Sverige starka och när man nu skänkt bort biljetterna för 75 kronor styck så blir det en full arena med både svenskar och greker som kommer att ta fram något av lagen till en framgång – Eller!

Lycka till vid rygg!

Speltips inför Sverige – Grekland.

Med en svensk seger ikväll är i princip Greklands chanser till ett VM spel helt borta. Senast Sverige mötte Grekland åkte man på en riktig stjärnsmäll borta i Aten när man förlorade med 2-1. Förlusten innebar att Sverige bjöd in Grekland i VM kvalet igen. Detta kan och ska bli en nyckelmatch där Sverige ska ha en enorm fördel av hemmaplan. Sveriges 3-0 vinst i helgen mot Kosovo var övertygande så det är absolut inget fel på formen för det svenska landslag som nu ska ett steg närmare VM.

Grekland har vänt en negativ trend efter att börjat detta VM kval riktigt dåligt. Men nu kommer man till Sverige med bättre självförtroende då man slog Sverige hemma och i den matchen faktiskt var ett bättre lag sett över hela matchen. Man vann också i helgen borta mot Georgien 0-2 efter att gjort två mål på övertid. Här har var man helt överlägsna men kunde inte få in bollen i mål förrän i slutet av matchen. Nu är man med igen och utmanar om biljetterna till Qatar VM även om det inte såg så ut för bara några månader sedan. Grekland är dessutom faktiskt obesegrade i detta VM kval så en enkel match för Sverige lär det knappast bli.

Spelet:

Grekland behöver tre poäng för att fortsätta utmana om VM biljetter. Sverige behöver tre poäng för chans till gruppseger En svensk seger innebär dessutom minst en svensk kvalplats i gruppen.

Här har Sverige blivit riktigt stora favoriter och det ska man givetvis vara på hemmaborgen. Hemmaplansfördelen ska absolut inte underskattas för Sverige som vunnit åtta raka matcher hemma. Dock så är Dejan Kulusevski avstängd, vilket enligt undertecknad egentligen inte gör något då det finns spelare som håller bättre och högre klass än Dejan just nu. Robin Quison visade kanonform i sitt inhopp mot Kosovo, där han också gjorde mål, så att Sverige skulle bli sämre med Robin i stället för Dejan är rent trams, i alla fall just nu!

Grekland saknar några riktigt viktiga spelare, vilket förvisso Sverige också gör samt att hemmaplan ska göra Sverige oslagbara i detta möte enigt de flesta och det får vi givetvis hoppas. Men jag tror på en jämn tät match där ett kryss absolut inte är otänkbart, vilket också gynnar ett svenskt landslag.

När detta skrivs är det 1,81 i odds för en svensk seger. Vilket jag tycker är för dåligt då jag inte anser att Sverige är så mycket bättre än Grekland. Därför bokar jag Sverige på Spelbörsen och vinner mitt spel om det blir kryss i matchen eller en överraskande grekisk seger vilket det absolut inte får bli.

Spel: Boka Sverige
Exponering: 425 kronor för att ta hem 500 kronor netto
Odds: 1.85
Spelvärde: 3/5
Avspark: Tisdag 20:45
Spelbolag: Spelbörsen

”När vi kör, så kör vi”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen