fbpx
Connect with us

SPELTIPS: Djurgårdens IF – Malmö FF ett bra spel hittas på Betfair Exchange!

Publicerad

on

När Djurgården idag tar emot MFF på Tele2 Arena kan det vara i ett avgörande skede av allsvenskan. Djurgården som jagar MFF, med en match mindre spelad än MFF och två matcher mindre än AIK, har läge att verkligen blanda sig i slutstriden. Jag lägger ett spel på Betfair Exchange som vanligt och tror mig där ha hittat ett riktigt bra drag inför matchstart 17,30.

Djurgården – MFF

Analys hemmalaget Djurgårdens IF; Innan säsongen varnade jag för Djurgården, jag trodde bestämt att de skulle kunna bli ett topp tre, vilket i skrivande stund också är rätt. Nu är det mycket kvar av säsongen, vi är bara inne i omgång sexton, men trots detta tror jag absolut att Djurgården kommer stanna i toppen även när vi har facit i november månad. Vad beror då detta på? Som jag sa innan seriestart så har man två mycket kompetenta tränare, ja kanske Sveriges just nu bästa tränarpar! Kevin Walker har fått speltid igen och hans fötter vid hörnor och frisparkar är kanske allsvenskans bästa, absolut klart bättre än Sebastian Larssons i AIK. I Erik Berg (tidigare Johansson) har man en mittback/mittfältare som skulle kunna spela i högre liga än allsvenskan och skulle absolut kunna vara tongivande i svenska landslaget om han hade velat spela där. Nu är Erik knäskadad inför denna match, vilket är ett stort avbräck för Djurgården. Laget har enormt bra fans och på hemmaplan har man än så länge bara förlorat en match S 7 V 4 O 2 F 1 M 12:7 P 14, ett tätt spelande DIF på Tele2 Arena med sin starka hemmapubliken är otroligt svårslagna. Med de nya tränarna har man också hittat ett bortaspel som gör att man verkligen kan ge sig in i striden om guldet. S 7 V 4 O 2 F 1 M 12:4 P 14, man är alltså lite bättre på bortaplan än hemma, även om det bara är målskillnad. Med denna bortastatistik så är man bäst i hela allsvenskan, med bara fyra insläppta mål på bortaplan är man något att räkna med. Laget har också förstärkt med riktigt bra spelare Ajdarevic och Mohamed Buya Turay är två sådana spelare. Turay har redan gjort sju mål och två assist på Djurgårdens fjorton spelade matcher. Men främsta orsaken till Djurgårdens framgång är att det 2019 finns en spelidé och en tanke både på hemmaplan och bortaplan.

Djurgården har inte förlorat en seriematch sen 12/5 och det i derbyt mot AIK (0-2), man hade sex raka matcher innan man kryssade mot ett pånyttfött AFC Eskilstuna i förra omgången (1-1), ett resultat som verkligen inte spelade matchbilden, detta skulle absolut varit tre poäng till DIF. Med dessa resultat har man en nuvarande tredje plats och fina  S 14 V 8 O 4 F 2 M 24:11 P 28. Man måste tänka på att man har en match mindre än MFF och två matcher mindre spelade än AIK som krossade ett uruselt Elfsborg igår (3-0) ett AIK som ligger tvåa med trettioen poäng. Vid tre poäng ikväll så har man verkligen ett drömläge att hänga på dessa två topplag.

Malmös viktigaste spelare, utan Rosenberg har MFF det riktigt svårt.

Analys bortalaget Malmö FF; Det är ingen hemlighet att undertecknad är ett stort MFF fans och att det är laget som betyder otroligt mycket för mig. Nu ska man som analytiker kunna vara både öppensinnad och kritisk då man vill ge bästa möjliga förutsättning för det spel man rekommenderar. I normala fall så är jag sparsam att lägga spel där MFF är inblandade. Det är en en riktigt kanonmatch som väntar, där MFF är ytterst små favoriter. Malmö som leder serien har fortfarande inte presterat hundra procent av den kapacitet laget har, att leda serien och fortfarande spela en rätt tråkig fotboll just nu, är dock ett riktigt styrkebesked. Laget har den absolut starkaste truppen och även den största, det finns minst två spelare på varje position och trots detta så stämmer inte spelet fullt ut. Nu leder man serien med S15 V 10 O 4 F 1 M 27:10 P 34, men man har bara gjort tjugosju mål framåt och det är verkligen att underprestera med detta material. Trots detta, är det mest mål i allsvenskan i skrivande stund, vilket är ett underbetyg till hela ligan och dess tränarkår. Vad är det som inte riktigt klickar in i MFF 2019? Dels är man otroligt beroende av Rosenberg, utan Rosenberg är MFF ett helt vanligt allsvenskt lag – ja nästan så att man inte kan vara topp tre, trots ett otroligt material. Det finns spelare som helt enkelt inte håller längre i Malmö, men man envisas trots detta att spela dem. Detta är ett tecken på ett svagt ledarskap, samt att man roterar alldeles för mycket i truppen. Tittar man och analyserar MFF:s matcher noga, så spelade man bättre fotboll när gamla Behrang Safari (34 år) var skadad, killen/gubben håller helt enkelt inte allsvensk klass längre, trots detta envisas tränarna med att spela honom. Han har en felprocent i passningsspelet som gör att varje gång han får bollen så kan det bli kontring för motståndarna. Spelar han inte ett felpass framåt så spelar han bakåt till målvakt eller tio meters passning i sidled. Guillermo Molins (30 år) är även han en spelare som sett sina bästa dagar, visst han platsar när man möter Falkenberg och Helsingborg, men han håller inte måttet när man möter de bättre allsvenska lagen. Oscar Lewicki (27 år) är en säkerhetsrisk bakåt och får han inte matchen dit han vill i början blir han grinig som ett litet barn, eftersom han inte riktigt hänger med så blir det också överhängande risk för kort i varje match. Trots att laget bara har släppt in tio mål i serien så finns det en stor säkerhetsrisk i målvakten Johan Dahlin (32 år), det är minst en tavla varje match, det är bara att hoppas att det inte genererar i ett mål bakåt. MFF har annars Sveriges bästa trupp och med det materialet skulle man kunna jogga hem serien, nu ser det inte så ut, lite för att ovanstående spelare får mer speltid än vad de borde få. Men också för att det blivit så otroligt viktigt med att avancera i EL, laget har kostnader som ingen annan klubb i Sverige och att missa EL slutspel kostar mer än det smakar för klubben. I senaste kvalmatchen mot Ballymena från Nordirland, spelade man med ett riktigt bra lag istället för att spara spelarna för dagens så viktiga match. Man möter ett lag som höll division tre nivå i Sverige och vann enkelt (7-0) vilket borde gjort att man just kunnat vädra bänken och även kunnat slänga in ett par juniorer i denna match.

Nu går Malmö som en maskin trots att man inte spelat den bästa fotbollen ännu, det är inte en förlust sedan 6/4, då man överraskande förlorade mot Sundsvall borta (3-1). Senast seriematchen slog man Örebro hemma (2-1), det var en medioker match från Malmös sida och det kunde lika bra blivit ett kryss i matchen. Nu måste Malmö snäppa upp sig om man ska ha en liten chans att kunna ta tre poäng borta mot starka Djurgårdaren. Laget har sjutton matcher i serie eller cupmatcher utan förlust. S 7 V 3 O 3 F 1 M 6:5 P 12 är bortastatistiken och den är ju rent av bedrövlig om man jämför med hemma. Att ett lag som Malmö inte presterar mer än sex mål på bortaplan är under all kritik, det ska absolut inte vara någon skillnad med den truppen om man spelar borta eller hemma. Jämför man detta med hemmaplan så får man sig en funderare S 8 V 7 O 1 F 0 M 21:5 P 22. Nu är totalen bra och det är just för att hemmaborgen verkligen är en borg som man leder serien.

Matchanalys; Det kommer bli full fart från start i denna match, jag tror bestämd att Djurgården kommer äga de första femton – tjugo minuterna, MFF som är svaga på bortaplan kommer att vara laget som är mer avvaktade och jobba med kontringar. Håller Malmö nollan efter den första anstormningen, så kommer man att ta över matchen och försöka få fast bollen på Djurgården planhalva, med hjälp av Rosenberg kommer man också lyckas med detta ( om han spelar). Djurgården kommer sakna Erik Berg otroligt mycket i just detta moment. Startar Malmö med Safari så kommer Djurgården att pumpa bollar på denna sida och på så sätt få ett tryck på Malmös försvar. Malmö ska desto längre matchen spelas kunna ta över och på så sätt få ett tryck mot Djurgårdens försvar, vilket ska generera till en seger.

Spelanalys; Det kan bli en riktigt jämn match, det är två lag som inte släpper in så många mål. Djurgården är riktigt bra hemma, medans Malmö är sämre borta. Trots detta faktum så anser jag att Malmö kommer att ta med sig alla tre poängen hem till den skånska myllan och på så sätt också sparka bort Djurgården att få möjlighet att ta guldet i år. Jag skulle kunna boka ett Djurgården spel på Betfair Exchange för att säkerställa en bra vinst, men jag tror så starkt på Malmö i dagens match så  jag istället backar till otroligt fina 2,80 gånger pengarna på samma bolag. För mig är detta ett riktigt överodds som måste synas.

Varning för! Det är två topplag som möter varandra, ett riktigt bra hemmalag mot ett sämre bortalag. Detta är matcher som Malmös spelare älskar att spela, det behövs dessutom inte vilas spelare till returen på Nordirland. Man måste dock inse att Djurgården är otroligt bra både hemma och borta. Det kommer bli ett galet tryck på Arenan och detta är givetvis fördel Djurgården. Djurgården har dessutom bättre tränare i själva matchen, dessa kan ändra mer än vad Malmös tränare gör trots att man har bättre trupp.

Spelförslaget:

Liga: Allsvenskan / Land: Sverige / Arena: Spelplats: Tele2 Arena (Stockholm) / Spelstopp: 14/7 kl 17,30 / Insats 1000 kr / Spel: backa MFF / Odds 2,80 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen