Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS 5/7: Ett riktig toppmatch väntar i Norge, jag har ett “KANONSPEL”

Vålerenga - Bodo/Glimt möts i Oslo, bägge är topplag, jag har vinstspelet.

Under fredags kvällen spelas det en riktigt kanon match i Oslo på Intility Arena. Här gör Vålerenga och Bodo/Glimt upp om trepoängaren, det är två lag i form. Jag har hittat ett riktigt bra Asien spel på Betfair Exchange.

Vålerenga – Bodo/Glimt

Vålerenga tar emot Bodo/Glimt i en spännande match hemma på Intility Arena. Laget placerar sig precis under topplagen med en femte plats S 13 V 6 O 3 F 4 M 22:18 P 21, man är bara fem poäng efter dagens motståndare och bara åtta poäng efter ledande Molde. Molde har då dessutom en match mer spelad än Vålerenga. onekligen ser det bra ut för huvudstadslaget. Laget har på de fem senaste matcherna två förluster, ett kryss och två vinster, Senast slog man Haugesund enkelt borta (1-4) så formen är det inget fel på. Hemma så är man i topp även här i tabellen, en femte plats är hemmafacit än så länge S 6 V 4 O 1 O 1 M 10:5 P 13, med bara en förlust är det en borg man har som hemmaplan, krysset kom för övrigt i senaste hemmamatchen mot Sarpsborg 08 (1-1).
Nu möter man ett lag som har fruktansvärd form och det kommer bli en kanon drabbning där bägge lagen vill vinna. Jag har hittat ett riktigt bra Asien spel som kommer att läggas på Betfair Exchange, med bättre odds än övriga bolag på marknaden.

Bodo/Glimt i ett Asien spel är ett riktigt bra spel med den form man har!

Bodo/Glimt är inne i en grym period just nu, endast en förlust på de fem senaste. Bortalaget befinner sig på en andraplats i tabellen S 12 V 8 O 2 F 2 M 28:16 P 26 . Molde som leder har två matcher mer spelade än vad Bodo/Glimt har och det skiljer bara tre poäng mellan lagen. En vinst betyda att bortalaget går upp på samma antal poäng som serieledande Molde. Gästerna kom på en elfteplacering ifjol och har alltså överraskat rejält den här säsongen. Nu har man inför säsongen storsatsat och satt som mål att man ska vara topp tre, detta ser man än så länge ut som att klara, det kan faktiskt vara så att man kan vinna serien i år. Det är inte bara att man har en ok defensiv, man spottar in mål och detta gör att man också vinner sina matcher.

På bortaplan är man solida S 5 V 3 O 1 F 1 M 12:11 P 10 och med bara en förlust borta känns det riktigt bra inför dagens spel. Nu kom förvisso förlusten mot bottenlaget Stabaek (2-0), men detta har varit ren underskattning, det kommer inte finnas någon underskattning i kvällens match. Senaste bortamatchen vann man över Viking (3-4) och innan dess vann man mot Tromsø (1-2). Det är ett bättre lag man möter idag, men formen hos bortalaget är otroligt bra. Det som måste vara bättre i dagens match är defensiven, det går inte att släppa in tre mål mot ett så bra hemmalag och tro att man ska vinna. 

Varning för!

Det är två bra lag som mäts, där Bodo/Glimt har den bästa formen. Men det kommer vara ett hårt tryck på arenan och ett spel på Asien gör att det känns riktigt bra.

Spelförslaget:

Liga: Elitserien / Land: Norge / Arena: Spelplats: Intility Arena (Oslo) / Spelstopp: 5/6 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Spel Asien backa spel Bodo/Glimt +0.5 = Vid Bodo/Glimt seger full utdelning vid kryss halv utdelning/ Odds 1,90 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *