FotbollInterSerie A

Fotbolls Europa; Inter förlänger med stjärna!

Marcelo Brozovic mot nytt kontrakt.

Kroatiske mittfältsstjärna Marcelo Brozovic lämnade sommaren 2016 Dinamo Zagreb för spel i Inter i Italien. Enligt italienska Tuttosport, så finns Brozovics framtid även i Milano, då han ska vara redo att skriva på ett nytt avtal fram till sommaren 2021.
Enligt sajten får kroaten en rejäl lönehöjning till drygt 32 miljoner kronor per säsong, samtidigt som utköpsklausulen numera uppges ligga på drygt 737 miljoner kronor. Däremot ska klausulen enbart gälla för utländska klubbar och det är ännu oklart om det rör sig om en tidsbestämd klausul.
Brozovic är i år noterad för ett mål på sju framträdanden i Serie A.
// Sportpanelen

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *