fbpx
Connect with us

Tips på ”Wonderkinds” i Football Manager 2023 – Anfallare

Publicerad

on

Football manager logga mot grå bakgrund

Det här är den sista artikeln som täcker wonderkinds i Football Manager 23. Efter att ha gått igenom alla andra positioner, återstår bara den renodlade anfallaren. Databasen i FM23 är fylld av unga, lovande talanger som väntar på sin chans att träda fram i strålkastarljuset. Vi har letat upp tre av de anfallare som kan ta klivet in i ditt lag och göra ändring där det räknas: målgörandet.

3 Lovande anfallare att rekrytera till din klubb i FM23

Nedan följer en lista på de tre av de bästa unga talangerna på anfallspositionen i Football Manager 23. Dessa ynglingar kommer kunna göra susen i ditt lag, antingen som startspelare eller som framtida stjärna efter lite utveckling. Vi har inkluderat deras rådande klubbkontrakt, deras bästa karaktärsdrag samt potentiella kostnader vid uppköp. Således kommer du kunna fatta rätt beslut under ditt spelande.

  • Rasmus Højlund (Atalanta)
  • Dane Scarlett (Portsmouth)
  • Endrick (SEP)

Rasmus Højlund (Atalanta)

Rasmus Hojlund Football Manager 23 wonderkind

Den första anfallaren vi har valt att ta en titt på är Rasmus Højlund, en nittonårig dansk. Højlund kommer prestera mycket väl i spelet, vilket många genererade säsonger har visat på. Han är såväl storvuxen som teknisk och kan vända en match från underläge till vinst utan några större problem. När du inleder ett nytt spel i FM23, kommer denna dansk att vara kontrakterad till Serie A-klubben Atalanta.

Han är även dyr, då du får förvänta dig att punga ut långt över hundramiljoner svenska kronor för honom. Højlund kan dock vara tillgänglig vid lån, särskilt om han ådrar sig en skada. Dessa lån ka sedan innehålla en klausul om uppköp, vilket är ett bra alternativ för de mindre klubbarna. Som spelare kommer han kunna dominera längst fram för ditt lag, där han är särskilt farlig vid inlägg och nickbollar.

Dane Scarlett (Portsmouth)

Dane Scarlett Football Manager 23 wonderkind

Nästa inslag på listan är en engelsk yngling vid namn Dane Scarlett. Han är utlånad till klubben Portsmouth vid spelets början. Vid enbart 18-års ålder är Scarlett en riktigt bra investering för framtiden, särskilt om du spelar som en engelsk klubb. Han uppfyller då kriterierna för att vara ”Homegrown”, samtidigt som han besitter fantastiska kvalitéer i sina avslut. Hans med attraktiva förmågor ligger i farten han får upp när han sätter av nedför planen

Han har även en hög beslutsamhet, vilket kommer göra mycket för hans utveckling. Scarlett är dock en mycket dyr spelare som har en högsta evaluering på hela £45 miljoner. Du behöver dock inte misströsta, även om du är en mindre klubb. Han kommer att vara tillgänglig för lån under din spelgång, lån som kan omvandlas till köpekontrakt om du är smart med dina förhandlingar.

Endrick (SEP)

Endrick Football Manager 23 wonderkind

Här kommer en av de yngsta grabbarna i spelarbasen in i bilden. Det handlar då om den unga brasilianska supertalangen Endrick. Vid blotta 16 vårar visar den här spelaren redan upp de kvalitéer som brukar resultera i en världsstjärna. I alla fall så länge hans utveckling sker på rätt sätt.

Endrick kommer in i spelet med ett kontrakt bundet till den brasilianska klubben SEP. Där sitter han på en ganska så trygg position för vidareavancemang in i ett europeiskt storlag. Det gäller således för dig att vara redo samt villig att betala för honom, om intresset är där.

Hans kostnad kommer förmodligen landa på någonstans mellan 150–200 miljoner svenska kronor. Vad han kommer ge dig på planen väger dock upp mot alla kostnader. Han har redan en väl utvecklad dribblingsförmåga samt kan avsluta i nästan alla lägen. Ge honom tid och värna om hans utveckling, så skall du se att du har en målgörarmaskin på händerna inom ett par år.

Bästa unga anfallare i spelarbasen

Så har vi slutligen nått till den sista positionen i vår lista på wonderkinds i FM23. Vi inledde den här artikelserien med att nämna tre av de bästa unga målvakterna i spelet. Därefter tog vi en titt på backlinjen, med både mitt-som ytterbackar. Mittfältet kom därefter, för att sedan leda oss till ytterforwards av högsta kvalité. Det här är dock finalen, den sista positionen som kommer även vara mycket betydande för ditt lags framgång på planen: Anfallarpositionen.

Vi har gått igenom spelarbasen i FM23 för att leta fram unga, lovande talanger med den här rollen. De vi funnit besitter riktigt goda kvalitéer och potential till att bli storspelare i sin egen rätt. Ta dig en titt och utvärdera om de möjligen skulle vara något för ditt lag!

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen