fbpx
Connect with us

Tips på ”Wonderkinds” i Football Manager 2023 – Ytterforwards

Publicerad

on

Football manager 23 för Wonderkinds

Vår jakt på det bästa, unga laget i Football Manager 23 fortsätter. Vi har redan gått igenom hela försvarsdelen samt mittfältet. Nu är det alltså anfallsdelen av uppställningen som gäller. Vi inleder med att ta en titt på tre riktigt duktiga ytterforwards vilka även har en hög utvecklingspotential. Förhoppningsvis kommer du finna en spelare som passar in i dina planer på dominans i den virtuella fotbollsvärlden.

3 Lovande ytterforwards att rekrytera till din klubb i FM23

Här nedan kommer du först att presenteras med en lista på tre unga, lovande talanger på ytterforwardspositionen i Football Manager 23. Under respektive namn kommer du även få en liten genomgång av spelare, vilket inkluderar nuvarande klubb, lån/köp-möjligheter samt vad han kan erbjuda ditt lag. Låt om oss således börja!

  • João Rêgo (Benfica)
  • Elliot Anderson (Newcastle United)
  • Alan Velasco (F.C. Dallas)

João Rêgo (Benfica)

Joao Rego football manager wonderkinds

Den portugisiske ynglingen João Rêgo är blotta 17 år när du startar upp en ny spelarprofil i FM23. Under sin korta tid på jorden har han dock redan lyckats etablera sig som en framtida superstjärna. Från sin position högre upp i banan kan han såväl dirigera passningar som dribbla sig förbi motspelare. Rêgo har även goa förutsättningar för att bli en målgörare av rang, om han tränas till det.

Benfica har inte för vana att sälja sina spelare särskilt billigt. Faktum är att klubbens tradition är att utveckla unga talanger för att sedan skeppa i väg dem till Europas storklubbar med en rejäl prislapp. Dock kan den här unge mannen vara villig att ta ett lån hos de mindre klubbarna för att få mer speltid. Om du sedan väljer att navigera dig fram till en uppköpsklausul, kan det resultera i ett inköp som är acceptabelt rent pengamässigt.

När du väl har Rêgo i ditt lag, gäller det att du fokuserar på hans individuella träning. Du kan omforma honom till i stort sett vad som helst, då han besitter kvalitéer i spelets alla offensiva områden. Vill du ha en spelfördelare, chansskapare eller en ren och skär mål-maskin? Det är upp till dig. Rêgo kan även lära sig att spela på alla positioner, där han dock gör sig bäst som ytterforward.

Elliot Anderson (Newcastle United)

Elliot Anderson football manager wonderkinds

Nästa spelare på vår lista är det skotska stjärnskottet Elliot Anderson. Då han är kontrakterad till Newcastle och högt värderad av klubben, kan du inte räkna med att få honom till ett billigt pris. Det är dock möjligt att låna Anderson, vilket även kan ske på långtidslån över några år. I början av spelet besitter han redan många goda egenskaper, där inte minst hans uthållighet och accelerationshastighet imponerar.

Anderson kan växa till att bli en renodlad ytterforward om han får god guidning. Vid 19-års ålder kommer han även ha mycket utrymme till att utvecklas under din regi. Det finns inte mycket til spelsinne i grabben, men han har goda kvalitéer när det kommer till offensiven. Fart, dribblingsförmåga samt ett öga för avslut kan leda till att han blir en stapelspelare i din förstauppställning.

Alan Velasco (F.C. Dallas)

Alan Velasco football manager wonderkinds

Sista men långt ifrån minsta spelare på vår lista är en argentinare vid namn Alan Velasco. Den här 19-åringen är riktigt stark framför målet och gillar att ta sig in i motståndarnas straffområde från sin ytterposition. Det finns inte mycket som kommer förhindra Velasco från att utvecklas till en toppspelare, även räknat till de största lagen i världen.

Kan du få in honom i ditt lag, står du chans till att vara en utmanare i din liga på hans kant. Velascos gillar främst att spela som vänsterytter, dock kan han även byta kant samt ta den högsta rollen i laget som striker. Redan vid spelets början har besitter han riktigt goda kvalitéer när det kommer till såväl dribblingsförmåga som fart och bestämdhet. Han kommer vara kontrakterad till MSL-laget F.C. Dallas, dock kan man ändå få honom till ett bra pris.

Det är itne direkt lägligt att låna den här spelaren. Uppköpssumman bör dock inte bli för dyr. Där du kommer att gå lite back är lönen, då han tjänar upp mot $22 000/veckan. Kan du dock få in honom genom dörrarna till din klubb, har du en mycket fin om än oslipad diamant på händerna. Lägg fokus på hans utveckling, särskilt den mentala biten. Ju bättre han tänker på planen, desto mer nytta kommer du få ut av honom. Spelarbasen i FM23 lider ingen brist på duktiga tonåringar, dock är Velasco en som kan komma bli en världsstjärna på kort tid.

Bästa unga ytterforwards i spelarbasen

Det finns goda anledningar till att oroa sig över anfallet i Football Manager 23. Det är trots allt därifrån du skall få alla dina mål. Men hur bär du dig åt för att skapa en stabil spjutspets på ditt lag som även kommer hålla sig genom säsongerna? Svaret är mycket enkelt. Du fokuserar på att rekrytera unga spelare som lovar mycket för framtiden. Så kallade ”Wonderkinds” har länge varit en beståndsdel av lagbyggandet i spelet.

En ung talang som har mycket att erbjuda redan från din ringa ålder är dock svåråtkomliga ibland. Om du är en av storklubbarna kan du självfallet gå efter dem med den massiva ekonomiska kraft du besitter. De lite mindre lagen måste dock vara mer vaksamma över vad som är tillgängligt på marknaden. Således kan en lista över några möjligen mindre kända Wonderkinds komma väl till pass.

Det är just en sådan du finner här ovan. Efter att noggrant ha sökt igenom spelarbasen i FM23, har vi kunnat plocka fram tre namn på fotbollsglada killar som inte hunnit fylla 20 år. De kommer inte bara kunna utvecklas till stjärnspelare, utan kan även prestera på planen med sina nuvarande kvalitéer. Dock är det tänkt att du skall ge dem tid till att fostras, varpå de kommer bli fenomenala tillgångar i ditt anfall!

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen