fbpx
Connect with us

Speltips 3/2 Inför Liverpool – Brighton: Maxbet liras

Publicerad

on

Ett Brighton som verkligen är på gång mot ett Liverpool som hackar med sidledsspel och tillbaka spel i planen som man inte sett tidigare, men som kanske också äntligen är på gång igen – Ja det blir ett spel med Maxbet i denna match.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ SPELET:
Jag satte Liverpool som vinnare av PL även denna säsong och det innan serien startade. Det började ju bra om man bortser från att fina Aston Villa fullständigt massakrerade dem i omgång fyra (7-2). Skadorna på lagets kanske viktigaste spelare (Van Dijk) samt att anfallsspelet helt stod stilla under ett par matcher där man bland annat förlorat mot sämre lag som Burnley hemma (0-1) och Southampton borta (1-0), har gjort att man tappat serieledningen till den stora utmanaren Manchester City. Nu har man studsat tillbaka igen och slagit både West Ham och Tottenham borta med samma resultat (1-3).

Hur kommer startelvan se ut för Liverpool? Ja denna fråga ställer sig många och det snackas hejvilt om att man ska ställa över både Fabinho och Mane för att spara dem till den så viktiga matchen mot Manchester City i helgen. Det snackas också mycket om nya Kabak från Schalke, kommer han starta eller kommer han spela först i helgen? Det är mycket tankar som rör runt i media inför matchen mot Manchester City vilket givetvis är helt fel fokus. Om man inte vinner dagens match så har man många poäng upp till City då de lär krossa Burnley ikväll och dessutom en match mindre spelad. Fel fokus och vilande av spelare då är matchen i helgen av mindre vikt än vid seger ikväll. Jag tror personligen att Liverpool ställer upp med bästa möjlig elva, det har varit tätt med matcher tidigare och då har det varit minimalt med rotation i laget.

När man ikväll går in på Anfield för match mot Brighton så är det med ett bättre spel än under början av 2021 och anfallsspelet har ännu en gång börjar fungera – ja i alla fall så gör man mål igen – Brighton har verkligen kommit in i fin form. Laget har fyra raka utan förlust inklusive cupen. Senast blev det seger mot tråkiga, sega Tottenham hemma (1-0). Brighton placerar sig på en sjuttonde plats i serien, men trots det är det inte en enorm kris då lagen under är extremt dåliga, men givetvis måste man ta poäng i alla matcher så man inte hamnar under strecket. Brighton försöker spela en attraktiv fotboll och det håller inte riktigt då man faktiskt inte har materialet för att rulla runt, framför allt inte mot bättre lag som Liverpool. Nu kommer Liverpool föra matchen och då ska man givetvis se upp för ett kontrande Brighton, men detta gör också att det kommer bli ytor för hemmalaget då Brighton inte räds att gå framåt med flera spelare när tillfällen ges.

Här är Liverpool för bra och det ska inte vara något snack om var vinsten ska gå. Om det inte blir en trea hemma mot Brighton – Ja då kan man nog lägga ner funderingarna på att vinna någon serie denna säsong. Givetvis ska vi titta på startelvan innan vi går helt all in och spelar ett Maxbet, men med bästa elva så blir det inget snack. Även vid rotation så kommer Liverpool vinna denna match då det är en måste match att vinna. Lågt odds, men enligt mig riktigt bra pengar in. Var bereda på att oddset kan stiga om Liverpool roterar i laget.

👉 Liverpool seger / Odds 1.45/ Spelvärde 5 av 5 (Maxbet).

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen