fbpx
Connect with us

Alla Speltips

SPELTIPS 6/12: INFÖR SÖNDAGEN SPELAS NÅGRA SINGLAR MED BÅDE HÖGRE OCH MINDRE HÖGA ODDS!

Published

on

Då var lördagen slut med röda kort och sena kvitteringsmål i mina spel, en lördag som var riktigt dålig allt som allt. Nu laddar jag in ett par spel som ska ge tillbaka pengar och så ska det som vi säger byggas en bra rulle för fler spel i december.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ FC KÖPENHAMN – HORSENS / SPEL 1:A / ODDS 1.60 / AVSPARK 16.00.
Köpenhamn är på gång nu! Nu placerar man sig på en medioker tiondeplats när man möter Horsens på en elfte plats. Senast vi spelade på Köpenhamn så krossade de topplaget Söderjyske borta (1-3). Idag lättare motstånd och hemmaplan då kan det bara vara ett spel som ska sitta. Trycker också en slant på en seger på Köpenhamn Asien -1.75 till oddset 2.85

✅ LIVERPOOL – WOLVERHAMPTON / SPEL 1:A / ODDS 1.55 / AVSPARK 20.15.
Kan bli en svår match då Liverpool har skador 1på viktiga spelare samtidigt så är man slitna av alla matcher som är varje vecka. Wolves är inte dåliga, men när det gäller pool så finns det alltid en extra växel då man har en av världens bästa tränare. Tveksamt om det finns en tränare till som kan motivera sina spelare att ta den där extra metern som krävs för att vinna när man går på tandköttet! Wolves är bra bakåt och kommer leva på kontringar här och Liverpool sviktar bakåt så kan bli jämt! Ett riktigt bra livespel kan detta bli, men jag kör från början och klickar i en Liverpool seger.

✅ HAM-KAM – LILLESTRÖM / SPEL 2:A / ODDS 2.00 / AVSPARK 15.00.
Nu höjer vi oddsen och också nerverna! Vinst för Lilleström ikväll och man följer med Tromsö upp i norska högsta ligan. Tappad poäng eller förlust samtidigt som Sogndal vinner sin match imorgon så avgörs det i sista omgången. Ham-Kam har massor att spela för då man fortfarande har chans för att nå en kvalplats med två omgångar kvar. Ham-Kam måste vinna för att inte tappa denna chans, så vi kan förvänta oss en match där både vill vinna men inte förlora. Lilleström är det bättre lagen, men båda har kanonform. Jag klickar trots detta i en Lilleström seger, kanske en knapp sådan men en seger till dubbla pengarna kör jag på.

✅ ALCORCON – ALMERIA / SPEL 2:A / ODDS 2.60 / AVSPARK 14.00
Då kommer vi till lag som gett oss pengar men också ett hemmalag som överraskat och förstört spel. Almeria är ett topplag som ska slåss om de absoluta topplatserna, senast förlorade man hemma på övertid mot Mallorca som just nu är serieledare (0-1). Nu möter man ett lag i form och som börjat resa sig från bottenskiktet. Alcorcon har faktiskt tio inspelade poäng på de fem senaste, men det spelar ingen roll för Almeria har tolv. Nu kommer Almeria tillbaka i vinnarcirkeln igen efter den snöpliga förlusten i minut 91 mot Mallorca. Oddset är riktigt bra och jag kör också ett Almeria seger Asien -0.75 till grymma 3.10. Men jag anser att med rätt match ska Almeria kunna vinna med två så jag lirar också Almeria seger – 1 till ännu bättre 4.50. Alltså jag tror på en seger och förhoppningsvis med två mål.

” När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Managed By Sportpanelen