fbpx
Connect with us

SPELTIPS 5/12: INFÖR OXFORD – HULL VÄLJER JAG UT ETT SEGERSPEL!

Publicerad

on

Danskdubbeln ligger inne sedan tidigare här på panelen. Nu går jag in i den engelska världen och här lirar jag en singel på att Hull ska kliva vidare med trepoäng i sin ambition att åter få spela i en bättre serie inför kommande säsong.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ LAGEN:
Det är ett hemmalag som inte går bra just nu, man placerar sig endast på en tjugonde plats med miserabla 15-23 i mål. På de fem senaste har man tagit 5 poäng och 4-6 i mål. Det ska dock påpekas att man gjorde en bra match senast mot Ipswich hemma (0-0). Hemma har man orkat spela ihop 7 poäng på sex matcher och även här är det minusmål 7-9 – Det är en stor kontrast mot dagens motstånd. Hull kommer med ett otroligt självförtroende och just nu är man serieledare i den gärdsgårdsserien man nu spelar i. På sina fjorton matcher har laget 26-11 och fina 33 poäng. Formen är bäst i serien, på de fem senaste har man 11-4 och 12 poäng. Borta är man också bäst i serien när man har spelat ihop 18 poäng och 18-8 på åtta matcher.

✅ SPELET:
Hull har sju raka segrar i serien, man är serieledare, har bäst form i hela serien och leder bortatabellen Oddset för Hull seger är alldeles för bra för att inte spela på! Detta är 20/80 chans trots bortaplan.. Här öser jag på och ser mig köpa en riktigt fin julklapp för pengarna.

👉 Hull 2:a / Odds till 2.20
👉 Hull 2:a Asien – 0.75 / Odds 2.64

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen