fbpx
Connect with us

SPELTIPS 5/12: INFÖR LÖRDAGEN SPELAS EN DANSKDUBBEL TILL KANONODDS!

Publicerad

on

Fredagens Belin spel förstördes med ett rött kort för Union Berlin när man hade ledningen med 0-1 borta mot Hertha Berlin (3-1). Nu kör jag en danskdubbel med äckligt bra odds!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ MATCH 1 F. AMAGER – VIBORG / AVSPARK 14.00
Viborg leder andra ligan med 33 inspelade poäng 30-12 och nu möter man F. Amager på bortaplan som har 19 poäng 29-16 och placerar sig på en sjätteplats. Bägge lagen är riktigt bra framåt och bägge lagen har en bra defensiv. Det som skiljer lagen åt är att formen, Viborg är klart mycket bättre med 13 poäng på de fem senaste och 9-3 i mål. F. Amager har bara 4 poäng på de fem senaste och 5-6 i mål – Ja sen givetvis att det redan skiljer 14 poäng mellan lagen och det efter tretton spelade matcher. Detta är en riktigt svår bortamatch där Viborg verkligen kommer få visa att man ska vara ett av de lagen som utmanar om att ta steget upp i Superligan inför nästa säsong. Viborg jagas bakifrån och varje seger är viktig. Jag anser att det ska vara skillnad mellan lagen just nu. Förra året blev Viborg tvåa när serien stängdes utan slutspel, men även F. Amager blev bra förra året med en fjärde plats. Även om bägge lagen är topplag och kommer göra upp om platserna till högsta ligan måste jag ranka Viborg som favoriter i denna match och oddset tilltalar mig.

👉 Jag lirar ett singelspel på Viborg seger till 2.40 samt en av två spel i min dubbel.

✅ MATCH 2 VEJLE – MIDTJYLLAND / AVSPARK 16.00.
Mitt andra spel i denna dubbel är en liten chansning inte för att det inte ska råda klasskillnader mellan lagen utan mer för att Midtjylland spelade bortamatch så sent som i tisdags mot Atalanta (1-1), vi har sett sett att även de stora lagen har problem med två matcher per vecka och resor på det. Om man bortser från detta så ska detta vara en match som det absolut inte råder några som helst tvivel om var poängen ska gå. Även om nykomlingen Vejle gjort det otroligt bra än så länge så ska man i denna match vara flera klasser sämre – ja i normala fall! Nu är Midtjylland redan utslagna ur CL så serien måste få ett riktigt stort fokus. Jag anser att trots trötta ben så blir det seger här trots kanske trötta ben! Men materialet man befogar över i Midtjylland är så bra så detta ska man klara av.

👉 Jag lirar en tvåa i ett singelspel till 1.67 men den är givetvis också min andra match i min dubbel.

✅ LÖRDAGENS DUBBEL:
👉 Viborg 2.40 & Midtjylland 1.67 / Odds 4.00

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen