fbpx
Connect with us

SPELTIPS 4/12: INFÖR HERTHA BERLIN – UNION BERLIN GER JAG OSS TVÅ ALTERNATIV TILL BRA SPEL!

Publicerad

on

Torsdagen blev inte så bra som jag tänkt mig. Esbjerg gjorde jobbet och båda spelen gick in. Sporting fick inte hål i sin match, vilket gjorde att torsdagen inte blev som väntat. Nu riktar jag blickarna mot fredagens match i Bundesliga.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ LAGEN:
Nu stundar ett hett Berlin derby där Hertha som kommer från väst möter Union som kommer från öst – ja vill säga när muren byggdes. Många supportrar som följde Hertha när muren byggdes blev blåsta att följa sitt lag som man älskade, men när muren revs vända man åter till laget som man hade närmast sitt hjärta. Union Berlin blev folketslag i öst när muren byggdes då Dynamo Dresden blev statens lag. Union Berlin fick många av Herthas supportrar samtidigt som man givetvis följde sitt lag i väst. Union Berlin har en fantastisk publik som bland annat var med och byggde den arena man idag spelar på. Bägge lagen har en grym publiken som tyvärr missar denna match och trots att man spelar i samma serie och håller på olika lag är det god sämja mellan lagets supportrar.

✅ STATISTIK HERTHA BERLIN:
🛑 Hertha har i säsongens fyra hemmamatcher fyra förluster och 4-11 i mål
🛑 Hertha har på de fem senaste i serien 1 vinst, 3 förluster, 1 kryss 6-11 i mål.
🛑 Hertha placerar sig inför matchen på en trettondeplats 15-18 med 8 poäng.
✔️ Hertha gjorde en grym match senast mot B Leverkusen (0-0).

✅ STATISTIK UNION BERLIN:
✔️ Union Berlin har på säsongen fyra bortamatcher 2 vinster och 2 kryss och 7-4 i mål
✔️ Union Berlin har nio raka matcher utan förlust 5 vinster, 4 kryss 24-9 i mål. Här är alla matcher inräknade
✔️ Union Berlin har på de fem senaste 3 vinster och 2 kryss och 14-6 i mål
✔️ Union Berlin har imponerat stort och placerar sig på en sjätteplats 16 poäng och 21-11 i mål.
❗️ Union Berlin kryssade senast mot Frankfurt (3-3), Man ledde dock matchen med 2-0 men tappade till 2-3 för att kvittera i 82:a minuten.

✅ SPELET:
Ovan ser vi Union Berlin som det bättre laget i form och i tabellen, men det är ett derby och då ska man tänka på att det är lite extra jobb som gäller för bägge lagen och trots avsaknaden av publik så är hemmaplan alltid en liten fördel. Jag lägger dock mina slantar på Union Berlin, mycket på grund av just form och tabelläge. För den som tycker jag är en galen idiot som ens spelar på denna match så ska ni veta att jag lägger två spel. Ett spel för er som tror på Union Berlin efter att ni sett statistiken men inte tror på seger, här klickar jag i x2. Men jag lägger också ett spel där jag får så bra odds så jag kan inte låta bli att lägga spelet när jag ser form och tabelläge och detta trots att jag såg bägge matcherna i förra omgången där faktiskt Hertha Berlin övertygade i sin match och var närmast segern, men jag spelar en rak 2:a. Jag ser Union Berlin som det absolut bättre laget just nu och detta trots bortaspel.

👉 Jag lirar Union Berlin x2 / Odds 1.60
👉 Jag lirar Union Berlin 2:a / Odds 2.90

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen