fbpx
Connect with us

SPELTIPS 2/12: INFÖR CARTAGENA – ESPANYOL SPARKAR JAG IN EN SOLKLAR TVÅA! / AVSPARK 19.00

Publicerad

on

Andra december och kvällens andra singel hamnar i spanska andra ligan där Espanyol ska ta vara på att man är ett mycket bättre lag än nykomlingen Cartagena, oddset i denna match är alldeles för bra för att inte hugga direkt och bara spika igen en för mig rätt så solklar tvåa.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ SPELET;
Cartagena gör det bra för att vara nykomling, men man är inne i en riktig svacka och har inte vunnit sedan 31 oktober, det är hela fyra förluster och ett kryss sedan dess. Espanyol har lett serien nästan hela tiden, men hamnade också i en svacka där man förlorat två av de fem senaste och dessutom ett kryss. Senast studsade man tillbaka igen med seger mot ett Zaragoza (2-0) som förvisso har tappat allt jämfört med förra året men dock en seger för Espanyol. Nu ska man möte ett lag som har tappat den fina start man hade och detta kommer man ta vara på för att ännu en gång gå upp i tillfällig serieledning före Mallorca. Vi ska ta i beaktning att Espanyol är alldeles för bra för att spela i andra ligan, förra året klarade man inte av att både spela i serien och Europaspel vilket gjorde att man ramlade ur. Jag kan inte se att inte dagens bortalag inte spelar i La Liga nästa år!

👉 Jag klickar i en riktigt bra Espanyol seger i denna match / Odds 1.90

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen