fbpx
Connect with us

SPELTIPS 2/12: JAG VÄLJER ETT SPEL PÅ RIKTIGT BRA ODDS.

Publicerad

on

December börjar riktigt bra när spelet på att Bayern München skulle klara minst kryss satt till fina 2 gånger pengarna. Även livespelet på 1x på Atalanta vid 0-1 satt fint till 2 gånger pengarna. Ikväll spelas ytterligare en singel till 2 gånger pengarna.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ INFÖR CAMBRIDGE – MANSFIELD / AVSPARK 20.45
Det är en match mellan toppen och botten där är jag lite förvånad att hemmalaget har fått så bra odds. Mansfield är dock på gång om man tittar på de fem senaste, men trots detta så är Cambridge lite bättre även här. Hemma är Cambridge ett stabilt lag som sparkat ihop femton poäng på sju matcher och man har bara en förlust hemma på de tio senaste. Cambridge placerar sig i toppen av serien som femma inför kvällens match med 25 poäng och 26-10, medan Mansfield ligger på en tjugotredje plats med 13-19 och 11 poäng. Vi ska absolut inte underskatta bortalaget men i denna match bör de få problem även om de är lite på gång.

✅ SPELET;
Oddset kan bara härröra till att Mansfield har sex raka utan förlust borta, man är alltså bättre borta än hemma. Trots detta måste jag trycka in en etta till fina 2,10 gånger pengarna på William Hill. Dels är det hemmaplan för Cambridge som är ett topplag och dels har man plus mål som imponerar där man släppt in minst mål i serien och är näst bäst framåt. Oddset på hemmaplan är för bra för att missa trots att bortalaget gjort det bra i slutet.

👉 Cambridge spelas / Odds 2,10

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen