fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG Malmö FF – Hammarby; Vilan kom perfekt för ett av lagen!

Publicerad

on

Äntligen är det meningslösa landskampsuppehållet klart, tråkigare dagar  på spelmarknaden får man leta efter. Matcher som inte betyder någonting och enligt säkra källor ingen vill spela. Men tv pengar är en viktig faktor även för förbunden i Europa.

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter mina analyserar. Alla spel läggs på bet365 

Nu går vi tillbaka in i fotbollens finrum, många stormatcher i helgen både i Sverige och ute i Europa. Härliga derby och sparka spring i de lägre serierna. Jag riktar in mig på ett antal matcher denna helg och börjar på hemmaplan.

Två av seriens målgladaste lag gör upp i en match bägge lagen verkligen vill vinna då Europaplatser står på spel.

Match; Malmö FF – Hammarby

Malmö FF: Sedan Rösler tog över Malmö FF har laget öst in mål och radat upp segrar i Allsvenskan. Snittat två gjorda mål per match och ett par av de sämre resultaten har varit en följd av kvalspel/Europa League-spel. Den här matchen kommer efter ett landslagsuppehåll, så jag räknar med ett utvilat Malmö FF som spelar EL först på torsdag, nu kan MFF lägga fullt fokus här.
Gör laget en bra prestation är det inte otänkbart att de vinner med flera mål. Matchen är otroligt viktig för MFF, ett 2019 utan Europaspel skulle vara en riktig missräkning för skåningarna.

Malmö FF måste vinna varje match i det här skedet av säsongen och gör ”alltid” mål på hemmaplan i Allsvenskan. Skåningarna saknar alltjämt Carlos Strandberg, men offensiven är ändå ruggig med allsvenska mått: Rosenberg, Antonsson, Rieks, Traustasson, Christiansen, Gall m.fl. Skadeläget i MFF är sedan tidigare Carlos Strandberg, Lars Nielsen och Fredrik Andersson,avstängd för kort är Brorsson.

Hammarby har hållit nollan en av de sju senaste matcherna och har relativt nyligen släppt in två mål mot såväl Dalkurd som BP.

Tror landslagsuppehållet kom lägligt för Hammarby. Deras offensiv var magisk första halvan av säsongen, men på senare tid har Hamad, Djurdjic och Tankovic falnat lite. Tror det varit nyttigt för laget att ha fått lite vila och träning under de här två veckorna. Räknar med att en sån som Hamad är ruskigt inspirerad med tanke på hans MFF-historia och att vi får se en starkare Bajen offensiv än senaste omgångarna. Skadeläget i Hammarby är viktiga Johan Wiland.

Bajen under Billborn har alltid varit roliga att se på. De spelar alltid sitt spel och går verkligen för segrarna vid krysslägen. Grabbarna från Tantolunden är inte laget som kommer till Malmö och ligger lågt.

Värdeanalys:

Jag kan inte se att  Malmö inte skulle vinner detta och får ner Hammarby lite längre ner i serien där de faktiskt ska ligga. Hammarby har under hela säsongen presterat över sin förmåga och detta har delvis kommit ikapp dem under hösten. Det skulle vara en sensation om Hammarby till slut skulle hamna bland de tre bästa lagen i serien, de har inget att tillföra ett eventuellt Europaspel. Detta är viktigt för svensk klubb fotboll att vi lyckas i dessa cuper, vi rankas efter hur bra det går för våra lag i Europa.Nu tror jag de åker de på ett riktigt däng mot Sveriges hetaste anfallare.

Spelförslag; Malmö FF – Hammarby.
  • Spel 1: Malmö seger 1:a 
  • Odds: 1,78 gånger pengarna
  • Spel 2: Malmö -1 Asien handikapp 
  • Odds: 2,20 gånger pengarna
  • Spelstopp: Lördag 12,55
  • Matchstart: 13,00
  • Spelbolag: bet365 

Ta del av kampanjen på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen