FC BarcelonaFotbollLa LigaPremier LeagueTottenham

Uppgifter: Christian Eriksen på väg till Barcelona i sommar

Ska ersätta Andres Iniesta på sikt

Tottenhams danske mittfältsstjärna Christian Eriksen har tidigare kopplats ihop med en flytt till Katalonien och spel i Barcelona. Dansken har dock blivit kvar i londonklubben – men nu kommer uppgifter om att en övergång kan bli aktuell i sommar. 

Enligt uppgifter till Metro säger Eriksens tidigare förmedlare Bayram Tutumlu, som bland annat tog Michael Laudrup till Barcelona en gång i tiden, att president Josep Maria Bartomeu ska ha Eriksen högst upp på sin transferlista till sommaren.

När jag besökte Barcelona med min rådgivare Evren Sahin och Bröndbys ägare Jan Bech i maj sa Barcelonas preseident, Josep Maria Bartomeu, att Christian Eriksen blir nästa stora spelare från Danmark. Så jag berättade att Barcelona ville ha honom, sa Tutumlu på en presskonferens, enligt danska BT.

Eftersom att mycket talar för att Andres Iniesta gör sin sista säsong i Barcelona och ryktas vara klar för spel i Kina, ska Eriksen vara den perfekta ersättaren enligt Bartomeu uppger Metro.

Christian Eriksen har stått för totalt 20 poäng denna säsong i Premier League och har varit en otroligt viktig spelare i Mauricio Pochettinos lagbygge.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *