fbpx
FC BarcelonaFotboll

Nelson Semedo nära en övergång till Wolverhampton

Premier League laget Wolverhampton, Wolves, försöker att få över högerbacken Nelson Semedo från FC Barcelona. Priset för honom verkar kunna landa på 30 miljoner pund.

Nelson Semedo till Premier League

Nuno Espírito Santo, som är huvudtränare för Wolves, har låtit flytta Diego Jota till Liverpool. Förklaringen han gett till det har varit att de vill hitta en ersättare för Matt Doherthy, som började spela för Tottenham i augusti.

Santo berättade för ordföranden vilken typ av spelare han letade efter. Semedo, 26, verkar vara precis vad laget behöver. Tajmingen är dessutom bra, eftersom Barcolnas tränare Ronald Koeman försöker förnya sin trupp. Wolves kan komma att få Semedo för 30 miljoner pund, ca 400 miljoner kr.

Semedo skulle då få inta Doherthys plats som höger back. Semedo har spelat för Barcelona 124 gånger och vunnit 13 Portugal cuppar. I lördags valde Barcelona dock att inte använda sig av honom, när de slot Elche med 1-0.

Tags

Relaterade artiklar