fbpx
Connect with us

Liverpool-stjärnan Mohamed Salah vill till Barcelona

Publicerad

on

FC Barcelona Mohamed Salah

Enligt en nära vän till Barcelonas huvudtränare Ronald Koeman så vill Mohamed Salah börja spela i Barcelona. Salah är just nu en stjärnspelare i Liverpool. 

Salah till Barcelona?

Salah kickade igång Premier League-säsongen med ett “hat trick” mot Leeds. Han gjorde mål två gånger på det sättet och hans lag vann med 4-3. 

Barca jobbar på att föryngra sin åldrande trupp, efter att deras förra säsong gick ovanligt dåligt. Barcelona påstås vara intresserade av Liverpools Georginio Wijnaldum

Vill ha Salah 

Barcelonas huvudtränare Ronald Koeman är dessutom intresserad av Salah, enligt Sjaak Swart, som är en nära vän till Koeman. Även Salah är intresserad av att börja spela i Barcelona. Swart säger att han vet att Koeman vill ha honom och att Salah vill till Barcelona: ”I know Koeman wants him – and I know Salah would like to go.”

Vill inte uppge sin källa 

Swart vill inte ange sin källa, men försäkrar att han är säker på det han berättat: “I can’t [tell you more]. I am not going into any more details, but just believe me that I know.”

Härnäst 

Salah och hans lag Liverpool kommer att åka och spela mot Chelsea. Det mötet kommer att ske på söndag. Barcelona kommer i sin tur att starta sin LaLiga-kampanj, med en match mot Girona på onsdag. 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen