fbpx
Connect with us

SPELTIPS 14/9 Inför Sheffield – Wolverhampton : Ånglok mot raket, vinnarspel är taget!

Publicerad

on

Sheffield U överraskade alla förra året, inte minst undertecknad, men kan man göra om detta även i år! Wolves har något stort på gång, men då gäller det att sätta sin målchanser.

Spelanalysen:

Sheffield U överraskade alla förra året, inte minst undertecknad som absolut inte kunde se att man skulle placera sig på en fantastisk nionde plats som nykomling med 54 poäng och 39-39 i målskillnad, 39 insläppta var fjärde bäst i ligan. Men kan man verkligen överraka även i år? När jag tittar på hur det ser ut inför säsongen så tror jag att hemmalaget kommer få det svårt att göra om bedriften. Alla lag vet nu att det är svårt och tufft att möta detta ånglok som bara tuffar på av glödheta lirare och alla lag måste jobba hårt för att få stopp på Sheffields maskineri. Förra året trodde man kolet skulle ta slut efter ett tag och man tog dem aldrig riktigt på allvar – Wolverhampton blev sjua med 59 poäng och fina 51-40 i målskillnad. Wolverhampton har också ett riktigt bra försvarsspel, men man spelar också en frejdig anfallsfotboll med snabba omställningar. Nu missar man för många bra chanser i dessa omställningar och här måste man bli bättre, kan man få rätsida på detta då kan man absolut bli topp fem, dock måste man upp i över 65 mål i år för att sätta press på absoluta topplagen. Wolverhampton har något riktigt stort på gång enligt undertecknad…… Det är en riktigt svår match att förutse egentligen, men jag anser att Wolves har ett klart bättre lag i grunden och att man nu har koll på Sheffield. För att hänga med direkt från start i årets serie så har man tankat på ordentligt med bränsle och det räcker som vanligt med en 1-0 seger för bortalaget för att spelet ska sitta. Att tänka på är att Sheffield vann en och kryssade en mot Wolves förra säsongen, men det var förra säsongen.

Spelet:

Jag laddar på med en rak Wolverhampton 2:a till hela 2.45 på 888 sport och drar en rivstart på 400 kronor i detta spel

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen