fbpx
Connect with us

SPELTIPS 14/9 Inför Milan – Bologna: Milan kritas i direkt.

Publicerad

on

Den gamle Zlatan blir den avgörande faktorn för att Milan ska bli topp fem lag i år, att man ska tappa en trea i premiären finns inte.

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Förutsättningar:

✅ Milan blev sexa förra året tack vara Zlatans återtåg i klubben.. Man avslutade säsongen med nio vinster och tre kryss de sista tolv matcherna. I veckan som var, spelade man Europa League-kval och säkrade ett avancemang med en 2-0 seger mot Shamrock Rovers. Man har också spelat fyra träningsmatcher inför denna seriepremiär och alla slutade med vinst.
✅ Bologna slutade på en tolfte plats förra säsongen. Av de åtta sista Serie A-matcherna gick man endast segrande ur en match, vinsten kom mot Lecce som åkte ur serien. utöver det blev det 4 torsk och 3 kryss. Att man skulle starta säsongen bättre än man slutade den är givetvis en målsättning, men det kommer bli extremt svårt mot ett riktigt bra Milan.

Matchanalysen:

✅  Det blir en match som Milan kommer att driva på med den gamle vid rodret. Vinnarskallen Zlatan kommer se till så att Milan blir bättre än förra året, om han får vara hel. Bologna kommer sparka bort och jaga , men det kommer inte hålla i 90 plus övertid. Milan är ett bättre lag och ska enkelt starta med en trea. Milan blir topp fem i år och Bologna förväntas placera sig som de gjorde förra året, det räcker inte mot Zlatans Milan.

Spelet:

✅ Milan 1:a, till 1,56 i odds, insatsen 888 kronor.

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen