fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG 24/9 Inför Djurgården – CFR Cluj: En ensidig historia!

Publicerad

on

När Djurgårdens IF tar emot rumänska Cluj gör man det med tre mittbackar på skadelistan. Detta kommer bli en mycket svår Europa League match att vinna.

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Djurgården:

Kommer till spel utan mittbacksduon Jesper Nyholm och Erik Berg. Sedan tidigare finns även mittbacken Alexander Abrahamsson på skadelistan. Dock finns Nicklas Bärkroth åter för spel. Det är förra årets seriesegrare som kanske går in i sin livs viktigaste match när man tar emot Cluj. Ett DIF som bara placerar sig på en femte plats i årets serie med 32 poäng och 32-22 i målskillnad. Laget spelade senast kryss mot Östersund (1-1) och har med det tre raka kryss. Laget är dock i fin form då man inte förlorat någon match sedan 9 augusti.

✅ Cluj:

Är ett topplag i Rumänien och har stor erfarenhet av Europaspel. Senast åkte man ut på straffar mot D Zagreb i CL kvalet, denna skulle man dock vunnit då Zagreb fick ett tidigt rött kort och Cluj missade en straff i själva matchen. Året innan dess var det 16-delsfinal i EL Nu placerar laget sig på en andra plats hemma i serien där det endast har spelats fyra omgångar. På dessa fyra omgångar har man tre segrar och en oavgjord, 5-1 i målskillnad.

✅ Spelet:

DIF hade klara problem i senast omgången när man mötte Europa från Gibraltar, där blev det avancemang trots riktigt uruselt spel. Att man saknar viktiga backar i dagens match spelar stor roll. Cluj med erfarenhet från både CL och EL spel ska givetvis vara favoriter. Lagets förlust mot Zagreb svider och nu blir det istället full fokus på att ta sig hela vägen in i EL slutspel. Detta blir tyvärr en mums bit för rumänerna, här kommer inte Djurgården ha något att sätta emot. Jag hittar två bra spel med bägge inriktningar på Cluj seger. I Asien spelet pengarna tillbaka vid ett måls seger för Cluj. Bägge spelen som vanligt riktigt bra odds, min insats på bägge spelen är 500 kronor på 888 sport.

✅ Cluj 2:a / Odds 2.00.

✅ Cluj 2:a Asien -1 / Odds 3.05

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen