fbpx
FotbollMilan

Fotbolls Europa; Lucas Paqueta till Milan!

Milan söker förstärkning, Lucas Paqueta kan vara aktuell.

AC Milan uppges vara på jakt efter en förstärkning till lagets mittfält och närmare bestämt 21-årige brassen Lucas Paqueta, som tillhör Flamengo i Brasilien. I går rapporterade Globo Esporte att mittfältaren genomförde sin läkarundersökning under dagen för en flytt i januari till Italien. Så var däremot inte fallet, enligt Flamengo.
Den brasilianska klubbens sportchef Carlos Noval bekräftar nu att en övergång snart kan bli verklighet, men att inget är klart.
“Det är inte en klar affär ännu och vi föredrar att uttala oss när saker och ting är färdigställda, säger Noval enligt Football-Italia.
“Vi pratar, och förhandlingar är igång, men de är inte klara ännu. Jag tror inte att det kommer bli klart inom två veckor. Det kan ta ett par veckor”, fortsätter han.
Enligt Globo Esporte kostar en värvning av Paqueta 35 miljoner euro plus bonusar för Milan, det vill säga drygt 370 miljoner kronor.
Brassen är i år noterad för nio mål och två assist på 24 framträdanden i den brasilianska ligan och har kontrakt med Flamengo fram till den sista december 2020. Andra kubbar som också vill köp brassen är Liverpool och Everton, nu verkar det dock klart att det blir Milan!
// Sportpanelen

Relaterade artiklar