fbpx
Connect with us

Tips på ”Wonderkinds” i Football Manager 2023 – Målvakter

Publicerad

on

Football Manager logga

Football manager är en spelserie som tillåter vanligt folk ta kontrollen över världens olika fotbollslag. Utvecklaren Sports Interactive använder sig av riktiga scouting-rapporter och databanker för att representera allt från världsberömda till lokalt kända spelare.

En ny utgåva av spelet släpps varje år och det tillkommer ständigt så kallade Wonderkinds. Dessa unga spelare med enorm potential är mycket värdefulla. Det här är början på en serie, där vi listar de bästa unga spelarna att skaffa på varje position i FM23.

De bästa unga målvakterna i spelarbasen

Det här är den första artikeln där vi tar en titt på det omåttligt populära dataspelet Football Manager och de unga, lovande spelare som man kan värva till sitt lag. Football Manager, eller FM som det även kallas, är en simulator där du tar kontrollen över ett fotbollslag. Deras databas över såväl lag som spelare, ligor och turneringar är enorm och du kan spela i allt från Champions League till superettan eller League 2 i England.

Varje år kommer det ut ett nytt FM-spel. I dagsläget är det Football Manager 2023 som är aktuellt. Med varje ny utgåva av spelet tillkommer det även unga, talangfulla fotbollsspelare som blir tillgängliga för värvning.

Vi kommer i återkommande artiklar att gå igenom alla positioner på en fotbollsplan och tillskriva dem minst tre spelare som i ung ålder kommer kunna göra succé i din klubb. Vi inleder med målvaktspositionen, där våra tips på Wonderkinds följer här nedan.

3 Lovande målvakter att rekryterat till din klubb i FM23

  • Stefano Turati (Sassulo)
  • Elia Caprile (Bari)
  • André Gomez (SLB)

Stefano Turati (Sassulo)

Den första målvakten på vår lista är en ung italienare vid namn Stefano Turati. När du inleder en ny säsong i FM23, kommer Turati att vara 20 år och ha ett kontrakt med den italienska Serie A-klubben Sassulo. Dock är han inte särskilt kostsam utan kan köpas upp för en relativt liten peng. Även hans lön är överkomlig, särskilt om du spelar i en liga där lönerna ligger på runt trettio- till fyrtiotusen kronor i veckan. Turati har en otroligt hög potential och kan komma bli en nyckelspelare för din klubb.

Elia Caprile (Bari)

Även nästa målvakt vi tar upp är en italiensk yngling. I detta fall handlar det om Elia Caprile som vid 20 års ålder har ett kontrakt med klubben Bari vid en nystart av FM23. Caprile har likt ovannämnda Turati en hög potential. Han är även billigare än sin landsman och har en betydligt lägre lön, vilket kan göra det enklare att värva den här killen till din klubb.

André Gomez (SLB)

Tredje målvakt in på listan är en 17-årig portugis vid namn André Gomez. Här snackar vi om en otroligt hög potential, dock även med en lite bristande erfarenhet till att börja med. Man får således satsa på att utveckla den här spelaren några säsonger innan han är redo för att ta manteln som din förstavalsmålvakt. När han dock intar den positionen, kan du räkna med en duktig spelare som kan komma rädda många poäng åt dig under resan mot framgång.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen