fbpx
Connect with us

Semifinalerna i Champions League är lottade – här är lagen som möts

Publicerad

on

Champions Leagues semifinaler har äntligen lottats och vi kommer att få bevittna riktigt fina matcher framöver. I semifinalerna kommer Bayern München att möta Real Madrid och Liverpool att möta Roma.

Kvartsfinalerna bjöd verkligen upp till dans. Det var spännande i de flesta matcherna in i den sista minuten. Bland annat fick vi se Roma vända ett stort underläge mot Barcelona där laget vann returen med hela 3-0 och tog sig vidare till semifinal genom totalt 4-4 (fler mål på bortaplan).

Även Real Madrid och Juventus bjöd på stor dramatik när italienarna vände ett underläge från 0-3 på hemmaplan till 0-3 på Bernabeu – men där Cristiano Ronaldo fick sista ordet genom en straff i den sista sekunden. Nu står det alltså klart vilka som kommer att göra upp om den åtråvärda finalplatsen.

Här är lottningen:

Bayern München – Real Madrid
Liveprool – Roma

Vid en eventuell final kommer vinnaren mellan Bayern München/Real Madrid att stå som hemmalag mot vinnaren i matchen mellan Liverpool/Roma.

Finalen kommer att spelas på Kievs Olympiastadion den 26 maj. Nu återstår det bara att se vilka två lag som tar sig dit. Vad tycker ni om lottningen? Kommentera gärna på vår Facebooksida hur du tror utgången blir.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen