fbpx
Connect with us

Uppgifter: Bayern Münchens stjärna missar matchen mot Real Madrid

Publicerad

on

Nästa vecka är det dags för semifinaler i Champions League. Nu kommer det uppgifter om att Bayern Münchens stora mittfältsstjärna Arturo Vidal missar det första semifinal-mötet på Allianz Arena.

För fyra säsonger sedan besegrade Real Madrid ett Bayern München i en väldigt fartfylld semifinal. Även förra året lyckades laget från Madrid slå ut den tyska rivalen i ett helt fantastiskt dubbelmöte – där Cristiano Ronaldo stod för totalt fem mål på två möten.

Efter Champions League-lottningen i fredags stod det klart att även denna säsong ska de två giganterna göra upp om ett avancemang till en final. Med de senaste årens resultat på minnet valde Arturo Vidal här om dagen att tweeta ut “Revenge is a dish best served cold.”

Tyvärr för Vidals del så verkar det som att han får förlita sig på att hans lagkamrater sköter jobbet på egen hand denna gång. Enligt uppgifter till ESPN hade Chilenaren oturen att dra på sig en knäskada under en träning – så pass allvarligt att en operation kommer att krävas.

Även i Vidals frånvaro kommer Real Madrid att ha en tuff utmaning framför sig – när dom ställs i ett hett dubbelmöte mot ett minst sagt revanschsuget Bayern München. Den första matchen kommer att spelas på Allianz Arena onsdagen den 25 april.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Ladbrokes genom denna länk eller knappen nedan.
  • Få upp till 1000 kr i bonusspel.
  • Använd kampanjkoden SW1000.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Ladbrokes
  • Ladbrokes generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen