fbpx
Connect with us

Allsvenskan

Efter derbyförlusten: Rejäl oddshöjning på Djurgården mot Malmö FF

Publicerad

on

Efter ett prickfri försäsong och avancemang till final i svenska cupen har Djurgården två raka utan seger i allsvenskan. Nu väntar ett nytt stormöte mot regerande svenska mästarna Malmö – och till råga på detta väljer nu Betfair att ge hela 14 gånger pengarna på en Stockholmsseger och 12 gånger pengarna på skånelaget.

Djurgårdens vinst mot Östersund i premiäromgången följdes upp av 1-1 mot Trelleborg hemma och nu senast en 2-0 förlust mot AIK. Malmö kommer till spel med två raka kryssmatcher i bagaget och mycket talar för att båda lagen kommer att gå stenhårt för tre poäng – för att inte tappa mark i den allsvenska toppstriden.

Skadan i baksida lår på Djurgårdens Kerim Mrabti gör att han inte finns tillgänglig för spel och detsamma gäller även nyförvärvet Yura Movsisyan – som blev utvisad i det senaste derbyt och därmed kommer att vara avstängd i matchen. I Malmö är det sedan tidigare klart att Fouad Bachirou missar mötet pga en skada, Andreas Vindheim är långtidsskadad och Rasmus Bengtsson har haft en kollapsad lunga. Dessutom saknades Eric Larsson på grund av sjukdom vid lagets senaste träning.

Till onsdagens stormatch i allsvenskan erbjuder nu Betfair alla nya kunder hela 14 gånger pengarna på en Djurgårdsvinst och 12 gånger pengarna på en Malmö FF seger. En väldigt fin oddshöjning att ta del av för alla som inte är befintliga kunder hos Betfair

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

Managed By Sportpanelen