fbpx
Connect with us

Allsvenskan: Dagens bästa speltips inför Djurgården – Örebro

Publicerad

on

Det vankas ny allsvensk match på Tele 2 arena ikväll, när tabellnian Djurgården möter tabellfemman Örebro. Stockholmarna kommer till spel som nykrönta mästare av svenska cupen och en trepoängare senast mot Dalkurd i ligan. En form som är på uppåtgående efter den tröga inledningen av årets allvenska. 

Örebro å andra sidan har gått väldigt fint i inledningen av säsongen och har inkasserat 15 poäng på de åtta inledande matcherna. Dock gick laget på pumpen senast mot serieledande Hammarby, efter en tidig utvisning på anfallaren Kennedy Igboananike, lagets bästa målskytt som i och med detta även missar kvällens match.

Inför matcher ser vi ett oerhört fint spelvärde på den raka Djurgårds-vinsten till 1.60 på Unibet och även att hemmalaget vinner med minst två mål (Djurgården -1.5) till 2.75. Vi tror att Djurgården kommer att vara starkare efter de senaste tidens resultat och även att laget inte har råd att tappa ytterligare mark till toppen av allsvenskan. Lägg därtill att detta är lagets sista hemmamatch för vårsäsongen och innan sommaruppehållet – något som brukar få laget att tända till ytterligare.

Självklart ska man inte räkna bort Örebro, men vi tycket att Djurgårdens försvar under året har sett väldigt stabilt ut, trots att laget ligger nia. Det som har gjort att laget inte har mer poäng är att anfallsspelet inte har fungerat alls under Kerim Mrbatis skadefrånvaro – men sedan hans comeback mot Malmö i svenska cupen har det funnits mycket mer frenesi och kreativitet längst fram i anfallet.

Vi på Sportpanelen har en väldigt fin form den senaste tiden:

 • Hammarby – Malmö -> Hammarby över 1.5 mål (1.98x)
 • Hammarby – Malmö -> Båda lagen gör mål (1.63x)
 • Djurgården – Dalkurd -> Djurgården vinst (1.75x)
 • Djurgården – Malmö -> Att vinna pokalen (1.85x)
 • Liverpool – Brighton -> Liverpool -2.5 (2.45x)
 • Salah målskytt mot Brighton -> (1.50x)
 • Kerim Mrbati målskytt mot Dalkurd (2.90x)
 • Malmö över 5.5 hörnor mot Hammarby (2.43x)

Kvällens bästa spelvärde finner vi alltså i:

 • Djurgården vinst mot Örebro -> 1.60 på Unibet
 • Djurgården -1.5 mot Örebro -> 2.75 på Unibet

Se även till att få hela 500% i välkomstbonus till kvällens allsvenska match mellan Djurgården och Örebro nedan. 

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
 • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
 • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

 • Du måste vara en nykund hos Unibet
 • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen