fbpx
Connect with us

Allsvenskan: Kanonerbjudande inför Hammarby mot Malmö

Publicerad

on

Hammarby har gått som tåget i inledningen av allsvenskan. Laget är obesegrat och i kväll tar man emot ett krisande Malmö FF hemma på Tele 2 Arena. Inför matchen erbjuder nu Betfair alla nya kunder hela 10 gånger pengarna på en hemmaseger medan en seger för Malmö ger 13 gånger pengarna.

Det har stormat rejält kring Malmö den senaste tiden. Klubben sparkade sin huvudtränare Magnus Pehrsson tidigare under veckan – och nu kliver Daniel Andersson in och tar över den rollen inför kvällens match. Malmö kommer med ett sviktande självförtroende efter lagets dåliga resultat i ligan samt finalförlusten mot Djurgården för en vecka sedan.

Hammarby däremot har överträffat alla förväntningar som fanns inför säsongen och är obesegrade efter åtta spelade matcher. Jiloan Hamad har visat prov på en lysande form och hela laget är fyllt av självförtroende inför dagens match.

Inför matchen får nu alla nya kunder via Betfair en väldigt fin oddsboost, som ger 10 gånger pengarna på en hemmaseger och 13 gånger pengarna på en vinst för skåningarna. Följ stegen nedan för att ta del av erbjudandet.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett nytt konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Använd kampanjkoden ZFBMBU.
  • Placera ett spel på Hammarby eller Malmö.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen