fbpx
Connect with us

Speltips: Sirius v Djurgården IF

Publicerad

on

Speltips och info gällande Allsvenskan matchen mellan Sirius vs Djurgården IF.

Det är svårt att undvika ett spel på Djurgården just nu. Allt verkar gå sin väg. Man har en femte plats i tabellen med 17 poäng på 11 matcher och en målskillnad på 14:10. Man möter idag näst jumbon Sirius på bortaplan i Uppsala. Sirius har fem poäng på 10 matcher och en målskillnad på 9:20. Det som talar för Djurgården är framförallt formen på laget och dess spelare. Sedan Mrabti har kommit tillbaka från skada så har man fått fart på spelet igen. Både han och Kaldewere är heta. Eller ja, hela djurgården är ganska heta just nu i stort sätt. Man har fyra vinster på fem senaste matcherna. Bland annat vinster mot Malmö, Örebro och nu senast mot IFK Göteborg borta med hela 1-3. Sirius har det tyvärr lite kämpigare med endast en oavgjord och fyra förluster på dom fem senaste matcherna. Jag väljer dock att investera ”endast” sju units på Djurgården vinst dels då inbördesmöten är i Sirius favör med hela fem av fem vinster på dom senaste matcherna samt att man är i poängbehov för att lämna bottenträsket. Har dock svårt o se dom göra det mot ett formstarkt Djurgården och Coolbet ger mig hela 1.77 gånger pengarna som jag anser är spelvärt.

Spelbolag: Coolbet – Bonus: 100% upp till 1000kr.

Mitt tips: Djurgården vinst

Glöm inte heller att följa alla våra rekar och andra speltips i vår grymma FB grupp som du hittar —-> här

🏆 Allsvenskan
⏱ Today 17:30
🇸🇪 Sirius v Djurgården
✍ Djurgården
📊 1.77 (Coolbet)
7️⃣ Units

Rygga bettet här

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen