fbpx
Connect with us

Speltips, Dalkurd – AIK; Mycket bra spelvärde på hcp spel!

Publicerad

on

IFK Norrköping missade att vinna mot Sirius vilket betyder att tre poäng för AIK i söndagens match skulle ge ett försprång på åtta poäng och över tio plusmål inför de sex avslutande omgångarna. Den chansen har jag oerhört svårt att se AIK missa mot Dalkurd. 

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter våra analyserar.Alla spel läggs på bet365 

AnalysRelaterad bildDalkurd;

Hemmalaget vann senast borta mot Trelleborg med uddamålet, målet kom på övertid – 93:e minuten. Dessa tre poäng kan betyda att Dalkurd fortfarande kan klara kontraktet, eller man kan åtminstone ta sig till en kvalplats, denna innehavs just nu av Brommapojkarna som bara är två poäng före stundande omgång.

Dalkurd har skärpt till defensiven under Johan Sandahls ledning, men mot ett guldjagande AIK är klasskillnaden för stor, så väl som om vi jämför truppen, som den taktisk organisation. Allt annat än tre poäng till AIK vore en stor missräkning för Solna laget.

VärdeanalysRelaterad bildDalkurd;

 • Defensiven har blivit mycket bättre sen nygamla tränaren Johan Sandahls kom åter.
 • Seger senast mot Trelleborg ger självförtroende i jakten för nytt kontrakt.
 • På de fem senaste matcherna har Dalkurd endast två förluster, dessa mot topplagen Hammarby och IFK Norrköping.
 • På de fem senaste har Dalkurd hållit nollan två gånger.
 • Dalkurd har släppt in hela 43 mål på 23 omgångar.
 • På hemmaplan har man gräsliga 16-20 i målskillnad.
 • På hemmaplan har man inte vunnit sen 7/7  – 3-0 mot Brommapojkarna.
 • På de senaste fem hemmamatcherna har Dalkurd 4-10 i målskillnad.

AnalysRelaterad bildAIK;

AIK maskinen bara bör trasa isär att nykomponerat Dalkurd, så är det bara. AIK vann helt överlägset mot IFK Göteborg. Första halvlek var förnedrings-tv för oss som tittade. Blåvitt kom inte över sin egna planhalva med bollen i behåll, detta på Gamla Ullevi. Innan dess vann AIK derbyt mot Hammarby, också detta komfortabelt. Den stor missräkningen var förlusten mot IFK Norrköping borta, innan dess hade AIK inte förlorat på över ett år, ett imponerande facit. Nu missade Norrköping att hålla luckan öppen mot Sirius på lördags eftermiddagen, detta tackar givetvis Solna laget för. Denna match kommer ta AIK ännu närmare SM – Guldet.

Det är tajt med matcher för alla lag nu, ser vi till bänken har AIK bra mycket större möjligheter att ta in fräscha ben än vad Dalkurd har. Norrköping tog en säker 2-0-seger här för några veckor sedan och jag förväntar mig att AIK också gör det. 

Att AIK ska gå ut och ställa ut skorna, tillåter inte tränare Norling. De förstår mycket väl vad tre poäng skulle betyda. Ett nästan omöjligt guldläge att tappa. Jag tror att AIK kommer få in 1-0 och när Dalkurd sedan måste öppna upp sig bör det bli fler mål. Klasskillnaden just nu är inte stor, den är enorm. 

VärdeanalysRelaterad bildAIK;

 • AIK har bara förlorat en allsvensk match på över 13 månader.
 • Truppen är bred, man kan rotera på varje plats utan att känna panik.
 • Henok Goitom är i form, han avgör matcher när det verkligen står och väger.
 • AIK har just nu Sveriges bästa innermittfältare i Kristoffer Olsson.
 • AIK har bara släppt in 13 mål på 23 matcher – otroligt facit.
 • AIK har gjort 41 mål på 23 matcher, bara MFF och Häcken har gjort fler.
 • ?.

Spelförslag Dalkurd – AIK;

 • Matchstart: 15,00.
 • Spelstopp 14,55.
 • Arena: Gavlevallen, kapacitet 6500.
 • Spel 1: AIK hcp -1 och vinst.
 • Odds: 1,97 gånger pengarna.
 • Spelbolag: bet365.

Ta del av kampanjen på bet365 . Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar  bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande.

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen